Dvodnevna manifestacija

Počeli ''Dani meda'' u Širokom Brijegu

Program se održava na šetnici između Trga širokobrijeških žrtava i Trga Ante Starčevića u vremenskom razdoblju od 9:00 do 15:00 sati.
Lifestyle / Hrana | 20. 12. 2018. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manifestacija ''Dani meda'' počela je u četvrtak u Širokom Brijegu.

Manifestacija se organizira po drugi put, a ove godine će trajati dva dana, 20. i 21. prosinca.

Program se održava na šetnici između Trga širokobrijeških žrtava i Trga Ante Starčevića u vremenskom razdoblju od 9:00 do 15:00 sati, a njezin začetnik i organizator je Udruga pčelara ''Vrisak'' u suradnji s Gradom Širokim Brijegom.

Foto: Bljesak.info / Dani meda u Širokom Brijegu

Osim brojnih građana koji su posjetili vrijednu manifestaciju, mogli smo vidjeti i najmlađe posjetitelje. Zajedno sa svojim tetama došla su dječica iz Dječjeg vrtića ''Trnoružica''.

Uz brojna pitanja i odgovore o pčelama i medu, najmlađi su se zasladili palačinkama i na poklon dobili male tegle meda. Također, članovi udruge određene količine meda poklonili su kuhinji Doma ''Marija naša nada''.

Manifestacija humanitarno - prodajnog karaktera organizirala se s ciljem promocije pčelarstva. Kako su naveli iz udruge ''Vrisak'' trenutno aktivno djeluje 60-ak pčelara.

Za sve posjetitelje na prigodnim štandovima i kućicama organizatori su pripremili degustaciju meda, a posjetitelji su se mogli zasladiti toplim uštipcima i palačinkama s medom.

Med, propolis, medovaču, svijeće od voska i ostale proizvode od meda možete kupiti na štandovima po promotivnim cijenama.

Foto: Bljesak.info / Dani meda u Širokom Brijegu
Kopirati
Drag cursor here to close