Sajam

Nutrition fair sa Mišelom Tokićem i Nenom Svjetlanovićem

Podravkin izložbeni prostor najzabavnije mjesto na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru.
Lifestyle / Hrana | 05. 05. 2023. u 12:08 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovogodišnji nastup kompanije Podravka u fokus je stavio predstavljanje i provođenje nove Nutritivne strategije kroz edukaciju, razgovore i pripremu zdravijih obroka ali i jedinstvenu zabavu na Paviljonu 1 Mostarskoga sajma kojemu je ovo 24. izdanje.

Svi posjetitelji su već u srijedu mogli da isprobaju razne delicije, a i u petak, 05.05.2023. u 14:00 sati imaju priliku prisustvovati jednom od NUTRITION FAIR događaja. Riječ je o edukativnim radionicama na temu: Funkcionalni Nutricionizam, Povezanost Uma i Hrane, Sportski Nutricionizam, Uradi sam – u okviru koga gosti pripremaju zdrave napitke i obroke poput Hydration Drinks/ Protein Smoothie/ Power bars, skupa s Mišelom Tokićem, Podravkinim promotorom kuhanja.

Ipak, najviše zanimanja izazvao je svojevrsni specijalni kulinarski show uživo sa Nenom Svjetlanovićem, influenserom satiričarem i jednim od najzanimljivijih kuhara na Instagramu i TikToku, koji je poznat pod svojim Instagram imenom NenoCooks. Posjetitelji nisu krili oduševljenje burgerima iz Nenine kuhinje i humusom iz Mišelove, a imali su priliku obogatiti svoje kulinarske vještine novim trikovima i otkriti kako nije teško pripremiti ručak s manje soli.


Podravkina nova Nutritivna strategija do 2027. vodič je kompaniji u razvoju novih i obnavljanju postojećih receptura proizvoda, kako bi potrošačima u svim prilikama osigurali dostupne zdrave i visokokvalitetne proizvode adekvatne hranjive vrijednosti i provjereno izvrsnog okusa.

Strategijom Podravka potvrđuje posvećenost društvenoj odgovornosti i usmjerenost na zdravu, uravnoteženu, visokokvalitetnu i održivu prehranu kroz razvoj novih i inoviranih proizvoda te će svoju široku ponudu proizvoda nastaviti prilagođavati i nadopunjavati u skladu sa zdravstvenim preporukama, prehrambenim trendovima te potrebama i željama potrošača. To uključuje proizvode s manjim udjelom soli i dodanih šećera, obogaćene vlaknima, bjelančevinama, vitaminima i mineralima, kao i proizvode bazirane na voću, povrću, mahunarkama, cjelovitim žitaricama, biljnim izvorima proteina i slično.

Kopirati
Drag cursor here to close