'Susjeda koji ti je recept?'

Konzum u potrazi za susjedama sa najboljim receptima

Konzum je pokrenuo novu aktivaciju 'Susjeda koji ti je recept?', putem koje sve susjede mogu prijaviti svoje najbolje recepte.
Lifestyle / Hrana | 18. 12. 2017. u 18:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konzum je u potrazi za  susjedama koje imaju dobre recepte za slana jela ili slatke delicije kako za svakodneve kulinarske užitke tako i za specijalnu prazničnu trpezu. Konzum je tako pokrenuo novu aktivaciju 'Susjeda koji ti je recept?', putem koje sve susjede  mogu prijaviti svoje najbolje recepte. Pravila su jednostavna, potrebno je napisati recept, sastojke, način i trajanje pripreme, a uz to i priložiti fotografiju jela, te poslati putem Konzumove web stranice.

 
''Želja nam je da otkrijemo nove recepte za nedjeljni ručak, muffine ili tradicionalna jela, koja su pomalo  i zaboravljena. Konzum će kroz ovu aktivaciju spojiti moderno i tradicionalno, tako što će susjede svoje recepte slati putem naše web stranice, a mi ćemo susjede sa najboljim receptima nagraditi sa vrijednim poklon bonom, koji će moći iskoristiti u našim prodavnicama. Ovo je idealan period za sve naše susjede, jer se približavaju praznici i zajednička okupljanja pobitelji širom Bosne i  Hercegovine, a novi recepti mogu upotpuniti ova druženja'', rekla je Selma Ovčina, PRKonzuma.

 
Svaki tjedan bit će proglašena dva najbolja recepta: za slano jelo i slatke delicije, a susjede koje su poslale najbolje recepte će biti nagrađene sa poklon bonom za kupovinu u Konzumu u vrijednosti od po 50KM. Namjera je da se nagradi trud susjeda s poklon bonom, kao i sa dobrim akcijama svakog dana.

Aktivacija počinje ovaj tjedan i trajat će do kraja siječnja 2018.godine. Detalje potražite na www.konzum.co.ba, jer Konzum traži dobar recept svaki dan.

Kopirati
Drag cursor here to close