Trik

Kako pravilno rezati cvjetaču?

Olakšaj si rezanje cvjetače uz trik Ine Garten!
Lifestyle / Hrana | 03. 11. 2021. u 13:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Ilustracija

Cvjetača je riznica okusa i zdravlja, a budući da je sezona cvjetače u punom jeku, sigurni smo da će se ovih dana naći i na tvom jelovniku. Ono što mnogima od nas stvara problem je rezanje cvjetače, posebno ako težimo kuhanju - bez nereda. No, rješenje ima Ina Garten, kraljica jednostavnog, a ukusnog kuhanja, supruga slavnog ekonomista Jeffreyja i autorica mnogobrojnih kuharica.

"Rezanje glavice cvjetače uvijek napravi veliki nered u kuhinji. Mali komadići lete posvuda i nemoguće ih je zadržati na dasci za rezanje", započela je Ina svoju objavu u kojoj je podijelila odličan trik koji će mnogima uštedjeti vrijeme. Potom je objasnila kako bi trebali rezati cvjetaču. "Jednostavno okreni glavicu cvjetače naopako dok je režeš, tako da svi komadići ostanu na mjestu i ne lete posvuda", objasnila je Ina, a cijeli video možeš pogledati u nastavku.

Video je u kratkom vremenu prikupio više od 2000 komentara oduševljenih pratitelja. Dakle, ako si i ti česti rezač karfiola, okreni glavicu naopačke i uštedi vrijeme i živce!

 

 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ina Garten (@inagarten)

Kopirati
Drag cursor here to close