Izmišlja svoje recepte

Gruđanin u showu "Tri, dva, jedan-kuhaj!"

Lifestyle / Hrana | 04. 09. 2017. u 06:32 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gruđanin Domagoj Žulj testirat će svoje kulinarsko umijeće u poznatom RTL-ovom showu "Tri, dva, jedan – kuhaj!", a partnerica će mu biti Morana Mijač.

Show počinje u ponedjeljak u 19.50 sati na RTL televiziji.

Vedri, veseli, energični, otvoreni i humoristični, Morana Mijač (25) i Domagoj Žulj (25), najbolji su prijatelji još od srednjoškolskih dana. Međusobno se smatraju kao brat i sestra i misle kako se savršeno nadopunjuju, iako u šali kažu da osim kuhanja, nemaju ništa drugo zajedničko.

Najviše kuhaju za prijatelje, a u show su se prijavili kako bi se okušali u poučnom showu, utvrdili koliko uistinu vrijede pohvale njihovih najmilijih, te proširili svoje gastronomske spoznaje jer, kako kažu za RTL, oboje vide svoju budućnost u gastronomiji. Za njih je prijavljivanje u show istodobno i izazov i zabava.

Dok Domagoj, koji je inače iz Gruda, ne voli kuhati dosadnu hranu te često izmišlja vlastite recepte, Morana voli također eksperimentirati u kuhinji. Iako je završila Filozofski fakultet, Morana ipak teži prema kulinarstvu.

Izgleda kako će ovaj par emisiji ponuditi mnogo kreativnih recepata, a jednoga dana možda Domagoj bude na menadžerskoj poziciji njihovoga restorana u kojem će Morana biti šef kuhinje.

Kopirati
Drag cursor here to close