Vi ste na čekanju...

Cristiano Ronaldo bez negodovanja na večeru čekao u "magarećoj klupi"

Ronaldo je došao ranije i ponuđeno mu je da sačeka za stolom za ''hitne slučajeve", što je Portugalac bez negodovanja i prihvatio. "U tom sam trenutku shvatio da je Ronaldo, iako svjetska zvijezda i najbolji nogometaš, zapravo sasvim pristojan dečko"
Lifestyle / Hrana | 05. 11. 2020. u 20:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: YouTube / Ronaldo s obitelji rado navraća u restoran Casa Fiore

Davide Fiore je u Italiji ugledan i popularan kuhar, ujedno šef restorana Casa Fiore,  u kojeg ne možete tek tako ušetati.

Zapravo, ušetati još i možete, ali slobodnoga stola neće biti.

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo (35) se po svome dolasku u Juventus odmah informirao gdje se dobro jede u Torinu i odmah je nazvao restoran Casa Fiore.

O svom prvom susretu s Ronaldom govorio je Davide Fiore za Tuttosport i ispričao kako je slučaj htio da te večeri kad je CR7 nazvao nisu imali slobodnih mjesta.

Bilo je to u prosincu 2018., a Ronaldo je želio stol za troje, jer su u njegovoj pratnji bili i djevojka Georgina te sin Cristiano Jr. Najavio je dolazak u 21:30.

"Naravno, odmah sam rekao da može doći, ali onda sam pomislio kako ću to izvesti...", kazao je Fiore.

Dosjetio se da ubaci jedan rezervni stol u kut restorana, s nadom da će se do 21:30 osloboditi neki od regularnih stolova za večeru.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Feliz domingo  - #Georginagio #GeorginaRodriguez #CristianoRonaldo #Cristiano #Crisgina #Georgina #CR7 #Love #Family #kiss #

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagioc) on

Međutim, Ronaldo je došao već oko 20 sati i ponuđeno mu je da sačeka za stolom za ''hitne slučajeve", što je Portugalac bez negodovanja i prihvatio.

"U tom sam trenutku shvatio da je Ronaldo, iako svjetska zvijezda i najbolji nogometaš, zapravo sasvim pristojan momak", kazao je Fiore.

Neki gosti, puno manje poznati, u takvim bi situacijama vjerojatno već nakon pet minuta arogantno napustili ''magareću klupu'' restorana, ali ne i Ronaldo.

Vjerojatno svjestan da je došao ranije od zakazanog i da je red i poredak takav kakav u restoranu jest, te je strpljivo čekao čitavih 40 minuta za rezervnim stolom.

Nakon toga se oslobodio jedan regularan stol u restoranu, kaže Fiore, Ronaldo je pokazao kako je zadovoljan hranom i uslugom i nastavio dolaziti u Casu Fiore.

"Za četiri dana ponovno je došao, a navraća u prosjeku jednom tjedno. Ponekad i sa svojim agentom  Jorgeom Mendesom", kaže Davide Fiore.

Iako se Ronaldo u pobjedi Juventusa nad ekipom Ferencvárosa nije upisao u strijelce, Fiore se nada da će ovih dana Portugalac imati dobar apetit.



Kopirati
Drag cursor here to close