Sedmo mjesto

ABC sir među tri najpopularnija hrvatska proizvoda u cijeloj Adria regiji

Regionalni potrošači su, među prvih sedam proizvoda koje prepoznaju i koriste, uvrstili tri hrvatska brenda među kojima je i ABC sir
Lifestyle / Hrana | 22. 08. 2018. u 11:59 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rezultati zadnjeg istraživanja BRANDscore kojeg provodi neovisna agencija Ipsos pokazali su da ABC sir zauzima visoko sedmo mjesto na listi top brendova u Adria regiji, koja obuhvaća tržišta Hrvatske, Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Regionalni potrošači su, među prvih sedam proizvoda koje prepoznaju i koriste, uvrstili tri hrvatska brenda među kojima je i ABC sir, koji se tako našao uz bok s najvećim svjetskim brendovima.

Kod izračuna BRANDscore rezultata u obzir se uzimaju različiti aspekti odnosa potrošača prema brendu, koji uključuju realizirani odnos potrošača prema brendu i emocionalnu percepciju proizvoda u svijesti potrošača, koje BRANDscore kontinuirano prati. ABC svježi krem sir već nekoliko godina za redom bilježi izvrsne rezultate u BRANDscore istraživanju i time potvrđuje svoju apsolutnu usmjerenost potrebama svojih potrošača.

''ABC sir je jedan od naših najznačajnijih proizvoda koji bilježi izvrsne prodajne rezultate kako na domaćem, tako i na 20 izvoznih tržišta. Potrebe potrošača na svakom od tih tržišta, njihova emocionalna povezanost s brendom i visoka kvaliteta proizvoda su naši osnovni strateški ciljevi vezani uz ABC brend. Ove godine smo obitelj ABC sireva proširili sa svježim sirom i posnim sirom, a od jeseni najavljujemo i novi okus ABC sira'', rekao je direktor Belja, Davor Bošnjaković.

ABC sir se u Belju proizvodi već 38 godina prema tradicionalnoj recepturi i uz praćenje proizvodnje Od polja do stola. Vlastita proizvodnja mlijeka omogućuje kontinuirano praćenje kvalitete pa ABC sir uvijek nastaje od najboljeg mlijeka koje daje 4.000 beljskih krava.

Kopirati
Drag cursor here to close