Sočni detalji

Zvijezde bivše Jugoslavije otkrile gdje su i s kim izgubile nevinost

Lifestyle / Flash | 17. 11. 2016. u 17:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brojni estradnjaci srbijanskim su medijima otkrili kada, kako i s kim su izgubili nevinost. Tako je Zdravko Čolić priznao da je svoje prvo seksualno iskustvo imao "s čobanicom na livadi".

Legendarni zavodnik se prisjetio kako je "okruženje djelovalo romantično", a da je on, kao momak iz grada, "bio interesantan seoskim djevojčicama", piše Slobodna Dalmacija.

Svetlana Ceca Ražnatović ustvrdila je da je bila nevina do 18. godine, a prvi ljubavnik bio joj je momak s kojim je bila u vezi godinu i pol dana. Ispričala je kako se u seksualnu avanturu upustila "iz čiste radoznalosti", kao i da "prvo iskustvo nije bilo nešto naročito".

"Tek sam u vezi s Arkanom počela uživati u seksu..." - ustvrdila je srbijanska zvijezda.

Zvjezdana "loto djevojka", Suzana Mančić, prvo seksualno iskustvo imala je u šesnaestoj godini "s jedinim mladićem kojem je htjela dati".

Pjevačica Marija Šerifović ispričala je kako je nevinost izgubila u 18. godini s dečkom Marijanom, ali da je "prvi orgazam doživjela tek godinu dana kasnije s jednom ženom".

Pjevačica Vesna Zmijanac najviše je šokirala priznanjem da je svoje prvo seksualno iskustvo imala sa tajnom ljubavi - nastavnikom matematike!

"On je bio stariji, osoba u kojoj sam tražila svojega oca..." - objasnila je Zmijanac.

 

Kopirati
Drag cursor here to close