Poznati glazbeni menadžer

Zoran Škugor: Ispred Maria Zovke je blistava glazbena budućnost

Lifestyle / Flash | 02. 07. 2015. u 16:26 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveći hrvatski glazbeni menadžer Zoran Škugor, čovjek koji je stvorio Tonyja Cetinskog, Vannu, Ninu Badrić, Doris Dragović, Sandija, te blisko surađivao sa Oliverom Dragojevićem, Johnnyjem Štulićem, Dinom Dvornikom, Bijelim Dugmetom i dr., otvoreno je progovorio o mostarskom glazbeniku Mariu Zovki i njegovim djelima.

Nakon što je preslušao autorska djela našega glazbenika, Škugor je bio vidno oduševljen.

"Odlično!, Radi se o jako dobrim pjesmama, moćnim i drugačijim od ovoga što se danas vrti'', rekao je Škugor.

Nastavio je: "Mario je izniman glazbenik. Ima ogroman potencijal za uspjeh na međunarodnoj razini. Bavi se pjevanjem, pisanjem pjesama, skladanjem glazbe i glazbenom produkcijom, što ga čini kompletnim glazbenim umjetnikom.

A s obzirom da se bavi nečim čega nema baš mnogo u glazbenoj sferi, prognoziram mu blistavu budućnost, od koje ga dijeli samo malo sreće i pametnih marketinških poteza'', poručio je ovaj priznati hrvatski glazbeni stručnjak.

S obzirom na svoje ogromno iskustvo u glazbenom poslu, našem umjetniku poručuje da je marketing jedina prava ulaznica ka uspjehu.

Savjetuje mu da i dalje nastavi raditi, i da snima spotove uz dozvolu određenih institucija koje je opjevao u svojim djelima, za korištenje njihovog loga, imena ili video sadržaja, jer u današnjem poslu autorska prava su svetinja koja se ne smiju kršiti. Pa ako bude snimao spotove, dužan je tražiti odobrenje sportskih institucija.

Tvrdi da je tržište koje pokrivaju dvije sportske institucije koje je opjevao u svojim djelima ogromno, tu nije samo Europa, nego i cijeli svijet, te da treba biti mudar u budućim potezima.

Napominjemo kako je mostarski glazbenik opjevao dva nogometna kluba kojih je veliki fan i simpatizer, a to su Manchester United i Real Madrid.

Kopirati
Drag cursor here to close