Znakovi

Znakovi koji otkrivaju da je muškarcu stalo do vas

Muškarac kojemu je stalo nema ti razloga lagati ili se predstavljati kao ono što nije. Želi da vam odnos bude iskren i pun poštovanja, bez tabu tema i spletki. Ako je rekao da mu je odanost važna, to će i pokazati. Bit će dosljedan i ti ćeš mu biti d
Lifestyle / Flash | 03. 10. 2023. u 13:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljudi koji su dugo sami kažu da je danas teško naći adekvatnog partnera, nekoga kome je stalo i tko traži puno više od usputne zabave.

A kako u svakom žitu ima kukolja, mnoge od nas pitaju misli li muškarac ozbiljno ili se radi o igricama. Kako vrijeme protječe, on svojim gestama, djelima i riječima dokazuje da mu je stalo. Potraje li to, možda se radi o partneru s kojim ćeš provesti duže vremena – moguće i život. Zapravo, ovo su osobine kvalitetnog partnera na kojima bismo sve trebale inzistirati.

Želi te usrećiti

Kad te vidi nasmijanu i on je sretan, a kad si tužna, ni njemu nije drago. Mušakarc kojemu je iskreno stalo sluša što govoriš, poštuje te i daje sve od sebe da se osjećaš ugodno u njegovom društvu. Zanimat će ga kako ti je prošao dan i kako si, a odmah će primijetiti ako nešto nije u redu. Htjet će ti biti oslonac pa će te pokušati utješiti – a kako bismo se osjećale bolje, nekad nam je dovoljan dugi iskreni zagrljaj, prenosi Žena.hr

Ne pretvara se

Muškarac kojemu je stalo nema ti razloga lagati ili se predstavljati kao ono što nije. Želi da vam odnos bude iskren i pun poštovanja, bez tabu tema i spletki. Ako je rekao da mu je odanost važna, to će i pokazati. Bit će dosljedan i ti ćeš mu biti dovoljna za sreću. Druge ga neće zanimati i potrudit će se unaprijediti vaš odnos i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Čak i ako se posvađate, neće okretati glavu od problema i/ili prebacivati odgovornost nego će prepirku htjeti riješiti na zdrav i uljudan način.

Želi da si dio njegovog života

Za njega nisi "tamo neka" ili "prijateljica". Vidi se s tobom dugoročno i želi ti dati uvid u svakodnevicu. Bilo da je jutro ili večer, sjetit će se poslati poruku ili ti se kratko javiti tijekom dana pitajući te kako ti protječe dan. Naravno, važno je da je i tebi stalo te da ga se i ti sjetiš i obraduješ lijepom riječju ili sitnicom. Nakon nekog vremena, sve će te više 'uvlačiti' u svoj život, upoznavati s prijateljima, a kako veza protječe i na zajednička druženja. 

Ponosan je na tvoje uspjehe

Muškarac kojemu je stalo slavit će tvoje uspjehe kao tvoje. Poticat će te u naumima i neće te sputavati. Važno mu je da si ti sretna i da oboje zajedno rastete. To je sjajno – divno je imati osobu koja ti je velika podrška.

Čini sve da se osjećaš voljenom

Frajer kojemu značiš ne samo da ti govori da mu se sviđaš, već to i pokazuje. Voli te i kad si sretna i kad si tužna i učinit će sve da oboje budete sretni. Voli te u svim izdanjima. Toliko mu se sviđaš da s tobom 'kuje' planove za budućnost jer želi da zajednički koračate kroz život. Pred njim možeš biti baš takva kakva jesi i to je divno. Držimo ti palčeve da takvu osobu čim duže zadržiš uz sebe. I da mu vraćaš uzajamno jer veza može opstati jedino zajedničkim trudom.

 

Kopirati
Drag cursor here to close