Pozlilo mu

Željko Samardžić završio u bolnici

Lifestyle / Flash | 18. 11. 2015. u 15:13 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač Željko Samardžić je u noći s ponedjeljka na utorak u "lošem stanju" završio na hitnom traktu zbog problema s visokim tlakom.

Kako piše Alo, u domu pjevača drama je započela iza ponoći, a uz izuzetno visok tlak mučili su ga i grčevi u trbuhu i povraćanje.

"Liječnici su ga odmah primili s obzirom na probleme koje inače ima sa srcem i štitnom žlijezdom. On je i nakon prijema povraćao, osjećao mučninu i pritisak u grudima. Smješten je u bolnički krevet da bi ispitali uzroke takvog stanja i obavili kompletne analize, zbog čega je u bolničkoj postelji proveo nekoliko sati. Doktori su mu odmah, nakon što su ustanovili da ima visok tlak koji raste, dali injekciju kako bi ga spustili", rekao je izvor za Alo.

Nakon što su mu stabilizirali stanje, Samardžić je pušten na kućnu njegu, a liječnici su mu savjetovali da promijeni životni stil.

"Doktori su mu savjetovali da promijeni i način života jer više nije u stanju po čitavu noć raditi u zadimljenim kavanama, što mu je potpuno poremetilo bioritam", otkrio je izvor.
Sam pjevač dan nakon boravka u bolnici je rekao da se bolje osjeća.

"Hvala na pitanju, dobro sam sada nakon pregleda na hitnoj pomoći. Moram se malo više posvetiti zdravlju i prilagoditi težinu svojim godinama. Kompleksna je to bolest, ali sam i ja veliki borac. Već nekoliko mjeseci uzimam terapiju i osjećam se dobro. Vrlo sam oprezan kada je zdravlje u pitanju i pridržavam se strogo svih liječničkih savjeta", rekao je Samardžić za Alo, komentirajući i činjenicu da boluje od hipotireoze, bolesti štitnjače.

Kopirati
Drag cursor here to close