Dan šale

Zavirite na ''Šeširijadu''

Šešira je bilo u obliku Sunčevog sustava, jednoroga, oblaka, raznih životinja i crtanih junaka.
Lifestyle / Flash | 03. 04. 2023. u 20:06 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šeširi različitih oblika i boja, koje su najmlađi polaznici sekcija niškog Dječjeg kulturnog centra osmislili i pravili zajedno sa roditeljima, predstavljeni su danas publici na trećoj ''Šeširijadi'' te ustanove, organiziranoj povodom Dana šale, javlja Anadolija.

Mališani su prošetali pistom s neobičnim kreacijama na glavama i tako pokazali svoju maštovitost i kreativnost. Šešira je bilo u obliku Sunčevog sustava, jednoroga, oblaka, raznih životinja i crtanih junaka, a veliku pažnju privukao je šešir sa motivom proljeća za čiju je izradu, prema rečima roditelja, trebalo nekoliko sati posvećenog rada.

Foto: Anadolija / Šeširijada u Nišu povodom Dana šale

''Mi se trudimo da u Dječjem kulturnom centru učimo mališane dostojanstvu, pokušavamo da ih vratimo građanskom Nišu i onome što taj građanski Niš nosi. U izradi šešira sudjelovali su roditelji i djeca uz pomoć i konsultacije naših suradnika'', rekla je direktorica Dečjeg kulturnog centra Sandra Petković.

Posjetitelji ove zanimljive manifestacije fotografirali su najzanimljivije modele, a u njihovoj izradi sudjelovalo je oko osamdesetoro djece.

Foto: Anadolija / Šeširijada u Nišu povodom Dana šale

Sljedećih godina verojatno će ih biti još više jer organizatori planiraju da već u sljedećem izdanju manifestaciju prošire tako što će u rad uključiti i osnovne škole.

Kopirati
Drag cursor here to close