hm

Zašto muškarci nemaju pojma o seksu?

Lifestyle / Flash | 21. 01. 2017. u 10:37 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarci misle da znaju sve o seksu, teško ćete pronaći i jednoga koji će priznati da je nevin u punoljetnosti, a pothvatima se hvale pred dečkima uz pivu kao da to stvarno rade svaki dan sa ženama iz snova....Istraživanja to i potvrđuju, jer ih obično oko 65 posto za sebe tvrdi da su eksperti u seksu, prenosi Metro-portal.

Što muškarci često rade krivo u krevetu 

Naravno, ako pitate žene, one će vam reći nešto potpuno različito - polovica žena duboko je uvjereno da muškarci imaju što naučiti, i to u priličnim količinama.

I tko je sad u pravu? Idemo s brojkama koje definitivno nisu pohvalne za "jači" spol - njih četvrtina otvoreno priznaje da nema blage veze gdje bi uopće počeli tražiti klitoris, dok je s famoznom G točkom situacija još dramatičnija - o njenom smještaju pojma nema 60 posto muškaraca (barem ih je toliko priznalo...).

Samo su muškarci loši u krevetu? 

Ni ostale brojke nisu baš nešto - trećina ih je sigurna da im partnerica redovito glumi orgazama u krevetu, a kako jednak broj njih misli da erogene zone nisu iste kod svih žena, stvari postaju malo jasnije.

Što svaki muškarac treba znati prije seksa 

Ipak, postoji i nešto što bi moglo utješiti žene i dati im nadu da će biti dobrog seksa - tri četvtine muškaraca je priznalo, iako nevoljko, da bi rado naučili štogod više o ženskom tijelu i seksu. Pa, momci, krenite, što se čeka...

Kopirati
Drag cursor here to close