S tobom je prava stvar

Zašto je Mercator najbolji?

Hraniti se svježom i zdravom hranom je korak koji radite za sebe, za svoju djecu i za svoju budućnost.
Lifestyle / Flash | 04. 05. 2018. u 17:51 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svoj prošlogodišnji povratak na tržište Bosne i Hercegovine, Mercator je obilježio kampanjom uz stih legendarne pjesme Zdravka Čolića i sloganom ,,S tobom je prava stvar". Nakon sto smo našim kupcima i dokazali da je kupovina u Mercatoru zaista Prava stvar, ovog proljeća, točnije 03.05.2018.g. krećemo s novom kampanjom pod nazivom Moj najbolji.

Uz energičan i urbani ritam pjesme No roots pjevačice Alice Merton kreće i nova kampanja Mercatora, prilagođena dijelom i mlađoj populaciji, koja je u potrazi za pravim mjestom za svoje potrebe.

Televizijski spot urađen za ovu priliku, upravo pokazuje zašto je Mercator Maj najbolji. Širok izbor kvalitetnih proizvoda, zadovoljni kupci, uvijek svježi proizvodi za pripremu vrhunske hrane i super cijene za super raspoloženje.

Hraniti se svježom i zdravom hranom je korak koji radite za sebe, za svoju djecu i za svoju budućnost. Zato njegovati vlastito zdravlje i ulagati u njega, znači doslovno njegovati sve odnose i uloge našeg života. Probudite ponovo svoj organizam svježim proizvodima iz Mercatora i budite sigurni da ćete osjetiti razliku na svom raspoloženju.

Pozitivne posljedice takvog načina razmišljanja i djelovanja imati će veliki utjecaj na jako puno stvari koje vas okružuju. Zdrava i svježa hrana nije trenutni trend nego dugoročna dobrobit za naše zdravlje.

Najbolje stvari upravo i jesu najjednostavnije. I svima na dohvat ruke u Mercator trgovinama.

 

Kopirati
Drag cursor here to close