Atraktivna pjevačica

Žanamari za Bljesak.info: Mostar uvijek "gori" i nikada nije razočarao

"Atraktivna Dalmatinka" kako joj tepaju, trenutno je u jako dobroj formi i to ne krije podijeliti sa svojim fanovima na društvenim mrežama.
Lifestyle / Flash | 07. 12. 2023. u 09:58 L.Č. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žanamari Perčić hrvatska je pop-rock kantautorica, iza koje je 20 godina iskustva na sceni. Poznata je po pobjedi u TV show-u Hrvatski Idol 2004. godine. U posljednje vrijeme jedna je od popularnijih osoba na društvenim mrežama u Hrvatskoj.

Nedavno je objavila novu pjesmu "To sam ja". To je osobna balada od koje nije imala neka očekivanja vezana za odjek pjesme.

"Opće oduševljenje i spotom i pjesmom jako me pozitivno iznenadilo. Publika očito osjeti kada si iskren i kada u nečemu ostaviš komad sebe", priznala je.

Radi glazbu kada želi iskazati emocije

Još u osnovnoj je pisala pjesme i proučavala sve žanrove glazbe. A tako onda i kroz svoju karijeru se izrazila kroz pop, RnB i rock. Ima još žanrova glazbe s kojima bi se rado poigrala tako da i publika sa svakom novom pjesmom očekuje nešto novo.

"Specifično je da zaista radim novu glazbu isključivo kada mi dođe duševna potreba da pokažem neku emociju i kada zbilja imam nešto za reci", rekla je.

Uživa posjetiti Mostar

Priznaje da uživa posjetiti Mostar, da je noćni život grada uvijek odličan. A ekipa je puna duha i života.

"Doslovno Mostar uvijek "gori" i nikada nije razočarao. Zadnji izlazak mi je bio u klub Daleka Obala i veselim se doći ponovo jer je zbilja bilo divno", rekla je za Bljesak.info.

Zbog poslovnih i majčinskih obaveza ne putuje baš puno radi zabave tako da ne dolazi često, ali zato uvijek odabere neki koncert po svom "guštu" i onda na to dođe.

Foto: Društvene mreže / Žanamari

Atraktivna Dalmatinka

"Atraktivna Dalmatinka" kako joj tepaju, trenutno je u jako dobroj formi i to ne krije podijeliti sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Tjelovježba joj je pomogla uspostaviti psihički balans i osjećati da radi nešto za sebe i pomiče svoje granice.

"Fitness mi je udahnuo novi život i doslovno me pomladio i pokrenuo na svim životnim poljima. Nastojim se svaki dan pojaviti u teretani jer mi je to postao dio dana jednako bitan kao glavni obrok", priznala je.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Privatni život

Iako je aktivna na društvenim mrežama i svojim brojnim obožavateljima često daje uvid u svoju svakodnevnicu, ipak ne dijeli sve.

"Osobne stvari dijelim isključivo kroz glazbu. Sve ostalo držim za sebe. Ok, vidite me u teretani na storijama, ali uglavnom su feed postovi i fotke osmisljene i puno truda je uloženo u njih. Radim s predivnim brendovima kojima vjerujem već godinama i zbilja se trudim sve te aspekte svog života dijeliti s publikom, ali svoje privatne momente, igranje s djetetom, pisanje domaćeg, kućanski poslovi, ili tipa kad netko iz obitelji mora biti u bolnici, ja to ne dijelim", objasnila je.

U bolnim trenucima kada joj se događa stvarni život utjehu ima u svojim najbližim ljudima i ne dijeli to s javnošću.

Foto: Društvene mreže / Žanamari

"Samo kada sam jaka i kada se osjećam nepobjediva imam snage stati pred publiku od nekoliko stotina tisuća ljudi i biti Žanamari koju očekuju, ona koja ih motivira i ulijeva im energiju", kazala je.

Za planove u budućnosti otkriva je da joj je bilježnica kratkoročnih i dugoročnih planova uvijek popunjena raznim idejama. Poručila je da je pratimo i da očekujemo iznenađenje iz dana u dan. Baš kao što ona iznenađuje samu sebe.

 

Kopirati
Drag cursor here to close