Aziz Gluščević Zisko

Žalosno je da se vlast bavi janjetom na Ferhadiji pored brojnih problema građana

Lifestyle / Flash | 02. 05. 2017. u 10:35 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Showman i glazbenik Aziz Gluščević Zisko demantirao je da je pekao janje na ražnju u najprometnijoj sarajevskoj ulici Ferhadiji, tijekom proslave Prvog maja. U komentaru za Patriju je rekao da je prolazio Ferhadijom kada je netko već pekao janje na ražnju, a on se samo fotografirao na tom mjestu.

Lavinu polemika pokrenula je ova vijest. Na društvenim mrežama komentari podijeljeni. Za jedne je to bruka za glavni grad Bosne i Hercegovine i loša poruka turistima, za druge simpatična gesta veseljaka. Na koncu se oglasio i kantonalni premijer Elemedin Konaković. Za njega je janje na Ferhadiji najteži oblik urbicida.

''Ispred ugostiteljskog objekta u centru grada ljudi okrenuli janje na ražnju. Primitivizam, urbicid, prekršaj, cirkus'', rekao je premijer. Još je dodao:

''Napišem sms direktoru Kantonalne uprave za inspekcijske poslove i pitam ga da li je netko prijavio ovaj događaj. Odgovor je - nitko. Kaže i da su inspektori koji su danas radili proveli dan na izletištima na kojim se očekivao prekršaj ovog tipa, spremni da sankcioniraju. U centru grada to baš nitko nije očekivao''.

Gluščević kaže da je žalosno da se premijer bavi janjetom u Ferhadiji, pored tisuću drugih važnijih problema u gradu. Sarajevo ima problema sa snabdijevanjem vodom, javni gradski prevoz je pred kolapsom, sigurnosna situacija u gradu je loša...

''Više nije ni važno ko je pekao jagnje, i da li ga je trebao peći. Žalosno je da se vlast, ali i brojni građani bave jednim takvim postupkom, dok nas opterećuju brojni drugi problemi'', kaže Gluščević u komentaru za Patriju.

Kopirati
Drag cursor here to close