3. godina postojanja

Zajedno za naš grad: Karanfili Mostarkama povodom rođendana

Udruga "Zajedno za naš graď", pored akcije podjele toplih obroka koje nose na kućni prag starim i iznemoglim svaki dan tokom zime pokrenulo je još jednu akciju od velike važnosti.
Lifestyle / Flash | 06. 03. 2018. u 17:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga građana "Zajedno za naš grad" jučer je zajedno s građanima Mostara proslavilla  3. godinu postojanja.

Rođendan je proslavljen, tako što su voloneri ovoe udruge podjelili karanfile djevojkama i ženama koje su sreli na ulici te u obližnjim kafićima.

"U znak zahvale našim građanima za podršku koju nam pružaju, danas smo ljepšem spolu djelili karanfile povodom 3.  rođendana Udruge", rekli su iz U. G. "Zajedno za naš grad",te izrazili žaljenje stk nisu bili u prilici iste podjeliti  donatorima  udruženja koji se nalaze van Mostara i BIH.

"Prvi  rođendan Udruge  proslavljen s obiteljima koje pomažemo, drugi rodjendan s društveno odgovornim firmima koje pomažu naš rad,  uz promociju promotivnog spota Udruge. A treći kao što smo i naveli sa građankama grada Mostara", kazali su iz udruge te se zahvalili svima koji na bilo koji način sudjeluju u akcijama koje se provode.

Udruga "Zajedno za naš graď", pored akcije podjele toplih obroka koje nose na kućni prag starim i iznemoglim svaki dan tokom zime pokrenulo je još jednu akciju od velike važnosti. Naime, Udruga trenutno skuplja knjige, lektire i stručnu literaturu kako bi se formirala biblioteka, gdje najmlađi ne bi plaćali članarinu.

Kopirati
Drag cursor here to close