Sudbonosno ''da''

Zajedničko vjenčanje u Starom gradu

U Travniku upriličeno zajedničko vjenčanje za pet parova
Lifestyle / Flash | 23. 03. 2019. u 18:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet parova izreklo je u subotu sudbonosno "da", na svečanom zajedničkom vjenčanju u tvrđavi Stari grad u Travniku, koje je upriličeno u okviru manifestacije Dani općine.

''Izuzetno smo ponosni na ovu aktivnost koja je postala prepoznatljiva i jedinstvena, kao i na to što su svoju ljubav danas u Travniku okrunili parovi i iz drugih gradova. Postoje brojni trenuci u životu, ali ovaj, u samom srcu BiH, naši mladenci zasigurno nikada neće zaboraviti'', kazala je glasnogovornica manifestacije Dani općine Aldijana Dizdar.

 Ocijenila je kako su lijepo vrijeme te vrijedni pokloni od Općine Travnik i brojnih sponzora, doprinijeli da dan protekne u izuzetnom ozračju.

''Uz vjenčanje, parovi su imali priliku besplatno dobiti šminkanje, vjenčanice, cvijeće, catering, torte te, uz svoje najmilije, uživati u jednom od najljepših i najvažnijih dana u životu. Nakon svečane ceremonije, mladenke su bacile bukete, te su nam, tom prilikom, 'osigurale' nove parove za iduću godinu'', dodala je Dizdar.

Brak su danas sklopili Elma Đozo i Belmin Halilović, Hanumica Planinčić i Alija Varupa, Adnana Tahirović i Belmin Kopčić, Dženana Petak i Sabahudin Belegić, te Maida Zarifović i Elvis Sejdić.

Manifestacija Dani općine Travnik održava se od 15. do 30. ožujka, a sadržava više od 100 kulturno-zabavnih i sportskih događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close