2. i 3. lipnja

Zagreb dobiva festival elektronske glazbe #WeLoveSound

Lifestyle / Flash | 31. 03. 2017. u 16:21 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturna ponuda grada Zagreba uskoro će biti bogatija za još jedno događanje, festival elektronske glazbe #WeLoveSound, koji u četiri zagrebačka kluba 2. i 3. lipnja dovodi neke od najtraženijih DJ zvijezda današnjice.

U ime organizatora, promidžbene agencije Sonus, festival je u petak u klubu Johann Franck najavio direktor Dalibor Oliver Zjačić.

Istaknuo je kako je riječ o velikom glazbenom događanju kojemu je cilj Zagreb pretvoriti u jednu od europskih metropola koje u svojoj ponudi imaju i kvalitetan program elektronske glazbe koji će obogatiti lokalnu glazbenu scenu, ali i svojim međunarodnim karakterom turističku ponudu Zagreba.

Festival će se održati 2. i 3. lipnja u četiri zagrebačka kluba, Johann Franck, The Best, Boogaloo i Opera, a osim četiri klupska događanja, festivalski program obuhvaća i party na otvorenom, koji će se održati na prostorima Sportskog centra Mladost na Savi, uz zaključni nezaobilazni after-party.

Namjera je projekt razvijati kroz duže razdoblje kako bi se festival dugoročno razvio u jedno od središnjih događanja za urbanu i kvalitetnu elektronsku glazbu, napomenuo je Zjačić.

Što se tiče festivalskog line-upa, zasad su kao perjanice najavljeni hip-hoper Loco Dice, pionir tehno glazbe Chris Liebing, cijenjena njemačka tehno i house umjetnica tINI, "glazbeni čarobnjak" Timo Maas, utemeljitelj slovenskog tehna Valentino Kanzyani i "strastveni raver" Enzo Siragusa.

Na festival dolaze i Rossko, Felver, Mimi, Labud, Homeboy, Mariano Mateljan, Jogarde te Ivan Mastermix, a organizatori najavljuju redovito ažuriranje podataka o gostima, kako se bude popunjavao line-up.

Prodaja karata počinje u ponedjeljak 3. travnja u sustavu Entrio. Cijene karata ovisit će o klubu i programu a kretat će se od 50 do 150 kuna, dok će početna cijena festivalske ulaznice iznositi 70 kuna, a prvih 500 ulaznica imat će ulaz i u finalni afterparty.

 

Kopirati
Drag cursor here to close