nećete požaliti

Začinite svoj ljubavni život sa samo malo eksperimentiranja

Lifestyle / Flash | 26. 02. 2016. u 17:03 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ključ za podizanje intenziteta u seksualnom životu je eksperimentiranje i komuniciranje, a stručnjak za seks Sean Jameson je za YourTango nabrojao tri načina na koje djevojke mogu inicirati začinjavanje intimnih odnosa s partnerima.

Jameson navodi da je pri eksperimentiranju najvažnije pronaći zajedničke preference jer je neminovno da oba partnera neće jednako uživati u svemu. Možda će jedan partner više voljeti dominaciju i potčinjavanje dok će drugi više uživati u igranju uloga i seksu na javnim mjestima. ''Ono što je kod eksperimentiranja odlično je to da ćete zasigurno otkriti nešto novo što volite, a da to niste ni znali'', dodao je Jameson, a prenosi portal jutarnjeg lista.

Igre koje s partnerom morate probati su sljedeće:

1. Ispunjavanje maštarija
Osnovna ideja ovdje je pronaći siguran i zabavan način za istraživanje maštarija oboje partnera. Oboje će na mali komadić papira napisati svoje maštarije te će taj papir presavinuti. Bitno je napomenuti da partneri moraju pripremiti jednak broj maštarija.

Kako situacija ne bi bila nelagodna, maštarije će partneri podijeliti u tri grupe. Prva grupa će uključivati one osnovne odnosno nešto pitomije kao što su oblačenje seksi odjeće ili vođenje ljubavi uz svijeće. Sljedeća će grupa biti nešto riskantnija, a može uključivati grupni seks ili seks na javnom mjestu. Treća će grupa uključivati najmračnije i najskrivenije maštarije.

Nakon podjele, seksi igre će početi od prve grupe, a partneri mogu napredovati tek kada iscrpe sve maštarije iz prve grupe. Oboje međutim moraju imati pravo veta, no to pravo ne bi trebalo zloupotrebljavati kako bi se provodile maštarije samo jednog od partnera.

2. Izlazak na javno mjesto
Rađenje zločestih stvari u javnosti može biti jako napaljujuće, no to možda nije najbolja seksi igra za svakoga. Neki ljudi se možda neće osjećati ugodno prilikom javnih pokazivanja intime, a Jameson kaže da nipošto ne savjetuje parove da rade nešto ilegalno.

Kada već spominjemo ilegalno ponašanje, intimni odnosi u javnosti najčešće jesu ilegalni pa Jameson savjetuje da pokušate samo s ljubljenjem. 'Znam, ovo je očita opcija, no ljubljenje u javnosti, pogotovo na francuski način, i dalje je vruće', kaže Jameson. 'Probajte to raditi na poznatim mjestima u vašem gradu, a možete i pokušati i na nekom mjestu koje je napušteno.'

Djevojke svojim partnerima mogu 'zagorčati' život te mogu dijelove svoje odjeće skidati i davati im tijekom boravka izvan stana. 'Sljedeći put kada ste vani s partnerom, a nosite suknju, diskretno skinite gaćice i dajte mu ih. kako biste bile ekstra zločesti možete mu reći 'da se tako puno bolje osjećate'. Sigurno se neće buniti, a napalit će se, to je sigurno', kaže Jameson.

3. Golicanje mašte
Ova igra je prema Jamesonu jedna od najboljih koje možete igrati s partnerom. Čak štoviše, Jameson smatra da je ova igra nešto što možete igrati s partnerom neovisno o tome koliko godina imate.

'Ideja je da lagano golicate maštu partnera cijeli dan. Prilikom igranja možete biti jako eksplicitni, odnosno onoliko eksplicitni koliko želite. Tako na primjer možete partneru usred radnog dana poslati seksi poruku: 'Napravit ću ti neke jako zločeste stvari... ali ne sad odmah' ili 'Nadam se da ćeš izdržati do kraja dana jer imam nešto jako seksi u planu za tebe'.

U slučaju da ste u javnosti, Jameson djevojkama sugerira da pitaju svoje partnere 'zašto su sada ovdje, a ne u krevetu' te da naglase da su 'jako napaljene trenutno'. 'Možete mu reći da biste ga zaskočile da niste na ovako javnom mjestu', kaže Jameson. 'Time ćete ga napuniti seksualnom energijom i onda kada dođe trenutak za intimu, vaš će se partner ekstra potruditi da sljedeći seks bude nezaboravan.'

Kopirati
Drag cursor here to close