Zabava i nagrade

Zabavni dio Mostarskog sajma obradovat će mnoge, pogledajte zašto

Lifestyle / Flash | 08. 03. 2016. u 07:44 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Punih 19.godina, organizacijski tim Mostarskoga sajma trudi se za sve izlagače i posjetitelje, ponuditi nezaboravnih pet dana, ispunjenih zanimljivostima, zabavom i druženjem, gdje svi mogu pronaći nešto za sebe. 

Manifestacija, prepoznatljiva u regiji kao mjesto dobre zabave i ove godine nastavlja sa pozitivnom energijom i još bogatijim sadržajima.

Organizatori se zahvaljuju sponzorima zabavnoga programa HT ERONET koji iz godine u godinu prepoznaje značaj Mostarskoga sajma, ne samo za Mostar i Hercegovinu, nego i cijelu regiju, ali i RED BULL koji podržava ovaj projekt već 10 godina za redom.

Ove godine za sve dame, pripremili su nagradnu igru Make over, o čijim pravilima se mogu svi informirati putem FB stranice Mostarskoga sajma. Nagradna igra traje do 29. ožujka, a imena dobitnica bit će poznata  i objavljena putem FB već 30.03. čiji će onda finalni izgled prezentirati na glavnoj pozornici sajma, u petak 15. travnja za kada je najavljen MODNI DAN.

''Dvije sretne dobitnice uljepšat ćemo od glave do pete, zahvaljujući našim ovogodišnjim partnerima. Za styling dobitnica pobrint će se dizajnerice iz Mostara, Maja Mišić i Slađana Soldo, a nakit će specijalno za njih izraditi modni dvojac iz Čapljine LOTA ART'', navode organizatori.

Frizure će biti prepuštene osoblju FS Stiletto by Emerik Gudelj, koji će biti jedan od specijalnih gostiju na sajmu, a make up, mostarskim vizažisticama Barbari Bandur i Kristini Čulina, koje će šminkati ne samo dobitnice već i manekenke modne agencije Gloss koje već 10 godina za redom nose modne revije na mostarskom sajmu. Službeni make up partner i ove godine je ARTDECO čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji će naše dobitnice darivati sa poklon paketima svojih proizvoda!

Dobitnice nagrada imat će priliku uživati i u predivnim opuštajućim tretmanima lica, zahvaljujući kozmetičkom salonu ANA, koji će uz proizvode Afrodita Cosmetics, učiniti sve kako bi se dame opustile, i pripremile za veliko finale prezentiranja njihova novoga izgleda na sajmu.

Također će uz Pronalis proizvode dobiti potpuno novi doživljaj tretmana pedikure i manikure/ugradnja noktiju, što je današnji neizostavni detalj svakoga ženskoga uljepšavanja. A nakon sajamskog dana, uljepšane dobitnice doma će se moći opustiti uz novi trend KIKI's BOMBS šumećih kugli za kupanje, koji će se također predstaviti na sajmu.

Tijekom spomenutog MODNOG DANA, na sajmu će svoje nove kolekcije prezentirati i gošće iz Dubrovnika, dizajnerica Andrea Zvono, koja je sve češće prisutna na našim prostorima, a čije kreacije nose i poznate Hrvatice poput  Jelene Rozge, Franke Batelić, Pamele Ramljak, Ane Rucner, Sonje Kovač i mnoge druge..

Odličan nakit s potpisom dubrovačke dizajnerice Tine Ključe Mihaljević, vidjet ćete na domaćim manekenkama u suradnji sa dizajnericom Blagom Pavlak, čije ime je već poznato domaćoj BiH publici, i modnim brendom SHAPE4U, koji postoji već 2 godine, i iza kojeg stoji Diana Šimović iz Ljubuškog.

Mostarskoj publici predstavit će se i dugogodišnji prijatelji  mostarskoga sajma-Stanka Zovko, Nives Ćorić sa brendom NICCA, Maja Mišić,  Such A Fashion  i butik COOL, te mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica-odjel frizeri  iz Mostara.

Osim modnih revija, na bini mostarskoga sajma nastupit će i jedna od najboljih ženskih DJ-ica na ovim prostorima, Marinu Mimosa, zatim, svoje nove pjesme prestavit će i ovogodišnji sudionici Melodija Mostara,  a svojom glazbom posjetitelje će zabaviti ženska klapa Laeticia pod voditeljskom palicom Monije Jarak. Ovogodišnje voditeljice na mostarskom sajmu bit će Julija Gubeljić i Helena Čolić, za čiji će se izgled pobrinuti Marija Mikulić Čuljak iz KS ANA.

I ove godine najavljena je plesna revija za male i velike, gdje će glavnom pozornicom prodefilirati plesači PS MoStars, Mostarske mažoretkinje, PS Flash,ŠPK Zrinjski, Čapljinske mažoretkinje, Tomislavgradske mažoretkinje, Mažoretkinje Prozor-Rame, PS Pro.dance, PS B-Dance, PS Erigo-D, Mažoretkinje Širokog Brijega, Baletna škola iz Mostara, HPK Široki, HPK Grude, HPK Posušje i Mažoretkinje Uskoplje.

Novosti će biti i na gastro štandu, gdje ove godine ljubitelje slastica očekuje prava poslatica za njihova nepca. Naime, prva dva dana na sajmu posvećena su domaćim slastičarima, koji će za sve posjetitelje pripremiti najfinije slatke delicije, koje će se moći i kušati, ali i BOGATU NAGRADNU IGRU, u kojoj možete osvojiti neke od najslađih nagrada za Vaše najvažnije događaje u životu ( krštenja, vjenčanja, rodendane itd). Od slastičara će se predstaviti:  Slastice Marija iz Širokog Brijega, Torte i kolači "San Marino" Čapljine,.Čokolada d.o.o. Mostar , Torte Anita Široki Brijeg, Slastističarna Marlena Čapljina. 

Svi posjetitelji sajma, uz kušanje slastica imat će priliku uživat i u okusu odlične Julius Meinl kave, čiji ćemo okus i aromu također prezentirati na gastro štandu.

Drugim danima na gastro štandu, moći ćete saznati novitete catering tvrtki ŠATORI  MOSTAR, koji će ujedno i dekorirati gastro štand, CATERING ASTORIJA/RESTORAN ASTORIJA ČAPLJINA, CATERING & ŠATORI PLUS MOSTAR  I CATERING HRSTIĆ LJUBUŠKI, koji će sve vjerne posjetitelje nagraditi poklon paketima iz svoje bogate ponude.

Na gastro štandu i ove godine će posjetitelji uz pomoć Shakers Bar Akademije iz Banja Luke, saznati novosti iz svijeta Bar industrije.

Podsajamska manifestacija Sajam knjige i ove godine će zahvaljujući suradnji Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne i Mostarskoga sajma ugostiti mnogobrojna književna imena sa ovih prostora, kao i mnogobrojne izdavačke kuće.

Organizatori su osigurali odličan zabavni program u GOLDEN PUB-u, za vrijeme trajanja sajma. Grupa PSIHOMODO POP ovdje gostuju 14. travnja 2016.

Kopirati
Drag cursor here to close