Mortal Kombat

Za 10 godina benda novi album ''Decenija'' i obaranje rekorda

Momci iz benda Mortal Kombat odlučili su da naprave korak dalje i počaste publiku najvećim beogradskim koncertom do sada
Lifestyle / Flash | 26. 03. 2019. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momci iz benda Mortal Kombat odlučili su da naprave korak dalje i počaste publiku najvećim beogradskim koncertom do sada, 18. svibnja u dvorani sportova ''Ranko Žeravica''.

Ove godine postoje i tri povoda za slavlje, a to je 10. rođendan benda, desetogodišnjica tradicionalnog Antieerovizijskog koncerta i promocija novog albuma ''Decenija''.

Album ''Decenija'' upravo je objavljen, a kao i četiri prethodna, dostupan je za besplatan download. Do koncerta će za sve ljubitelje fizičkog izdanja biti dostupan i kao CD.

Video: Mortal Kombat - Mortal Kombat

''Ono po čemu se ovaj album razlikuje od prethodnih je šarolikost žanrova u pjesmama, provlače se i brzi metal rifovi i rokenrol balade. Na njemu ćete pronaći i najbržu i najsporiju pjesmu koju je ovaj bend ikada napisao. Tematika je ozbiljnija i humor ne prevladava u istoj mjeri kao ranije. Audio produkcija je definitivno najkvalitetnija do sada, zasluga za istu ide našem producentu Milošu Mihajloviću koji je radio miks i mastering albuma", kazao je Miloš Kričković, frontmen Mortal Kombata, povodom objavljivanja ''Decenije''.

Mortal Kombat bend je prethodnih godina postao jedna od najvećih koncertnih atrakcija u Srbiji i regiji. Nastupali su na svim značajnim festivalima, a i ove godine ih čeka aktivno ljeto. Sezonu otvara beogradski koncert kao kruna prethodnog perioda i najava svega onog što publiku čeka u narednoj ''etapi''.

Slikoviti spotovi ''Devedesete'', ''Rijaliti", ''Papučar" i satirični, britki i direktni tekstovi su nešto po čemu se ovaj bend prepoznaje, ali svi se slažu da Kombate doživiš kako treba tek kad ih vidiš uživo!

Kopirati
Drag cursor here to close