Nakon više od 50 godina

Warrenu Beattyju nagrada za životno djelo u New Yorku

Lifestyle / Flash | 03. 11. 2016. u 11:42 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon više od pedeset godina u Hollywodu, oskarovac Warren Beatty dobio je u srijedu nagradu za životno djelo Muzeja pokretnih slika u New Yorku, uoči premijere njegova prvog filma u zadnjih petnaest godina.

Beatty (79) je počeo karijeru počeo pedesetih godina na televiziji, a potom je diplomirao glumu i proslavio se 1967. kao glavni glumac i producent u filmu "Bonnie and Clyde", jednom od antologijskih u povijesti američke kinematografije.

U novom filmu, romantičnoj drami "Rules Don't Apply" u kojoj se pojavljuje i kao scenarist te redatelj, Beatty utjelovljuje milijardera Howarda Hugesa i bit će mu to prva uloga u zadnjih 15 godina te prva režija od komedije "Bulworth" iz 1998.

Pojavivši se na svečanosti s glumicom Annette Bening, koja mu je supruga posljednjih 25 godina, Beatty je rekao da mu je obitelj važnija od holivudskih postignuća, uključujući brojne nominacije za Oscara i Zlatni globus, javlja Hina.

"Ona je najljepša stvar koja mi se ikad dogodila", izjavio je pokazujući na Bening.

"Imamo četvero djece, a to je bolje od bilo kojeg od 50 filmova..., zapravo svako dijete je bolje nego stotinu filmova", rekao je Beatty.

Kopirati
Drag cursor here to close