kad moda zablesa

Vrlo je teško odgonetnuti što se želi postići takvim stilom odijevanja!?

Lifestyle / Flash | 06. 02. 2017. u 23:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavni i poznati često su i ekscentrični. Neki u tolikoj mjeri da naprave 'totalnu štetu' na svome izgledu.

Naime, nekim outfitima čak ni ekscentričnost ne može bit isprika, ali uz dužno poštovanje prema ravnopravnosti polova, mora se kazati kako žene ipak prednjače kad je u pitanju 'niđe veze' stil odijevanja.

Ako Mariah Carey (46) u fitnes studio dođe sa štiklama i u kostimu koji asocira na 'radnu odjeću' porno glumica, onda je jasno kako vježba u teretani zapravo nije glavni cilj.

U takvim 'tenisicama' se verati po raznim spravama za vježbanje, s dekolteom koji ne trpi bilo kakve, a napose nagle pokrete - vrh neukusa.

Nakon što je slike postavila na Instagram, morala je otrpjeti i kritike svojih fanova.

"Uvijek sam imala pogrešan outfit za fitnes studio. Zašto mi niste ranije kazali kako se treba prikladno odjenuti?!", čudi se pop diva.

Climb every mountain ?????? @gunnarfitness

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) onFeb 2, 2017 at 7:35pm PST

Još je gori slučaj, reklo bi se, odijevanje trash starlete Angelique Frenchy Morgan (41).

Budući da ova Barbie u ljudskome tijelu stanuje na sunčanoj strani života (Malibu), njezino odijevanje u tange, prozirne bluze i slične krpice, barem se klimatološki uklapa u okoliš. Estetski se ne uklapa u bilo što.

Ništa manje promašeno ne izgleda ni Coco Austin (37), a čovjek se zapita - tko uopće proizvodi takvu odjeću?!

Što je najgore, ona i svoju jednogodišnju kćerkicu Chanel odijeva u istome stilu.

Katie Price (38) odavno je postala simbolom kiča po pitanju odijevanja. U novije vrijeme ponajviše se za Instagram slika u salonu za uljepšavanje i tretman lica.

Katie jednostavno ne može bez vulkanizerskih pomagala.

Had a top up on my lips the other day in Manchester with @misspopey @loupudd ?? @macaesthetics she's the best ??

A video posted by Katie Price (@officialkatieprice) onJan 29, 2017 at 8:59am PST

Britney Spears (36) također zna zablesati po pitanju okidanja selfieja da se čovjek zapita - je li joj vid oslabio?!

Ona voli naglašavati svoje trbušne mišiće, ali ako to činiš na način da ispred kamere isplaziš jezik i spustiš hlačice dopola, onda više ličiš na nekoga tko se krevelji i dosađuje nego na pop princezu.

Glazbenica Tameka Cottle se na filmskoj premijeri „Fifty Shades Darker“ u Los Angelesu pojavila u takvoj garderobi, da bi čovjek pomislio kako su joj stražnjicu ofarbali u drečavo plavu boju za vrtne ograde.

Kim Kardashian (36) je opet slučaj za sebe. Uvijek kad se pojavi, ili nešto ispadne ili se ocrtava kroz odjeću ili jednostavno nije ni sakriveno.

Reperica Nicki Minaj (34) je također persona izvan svih kriterija odijevanja. Što provokativnije, to bolje za nju.

Jedna od onih koje su u prošloj godini najviše šokirale je i Chrissy Teigen (31). Sedam mjeseci nakon rođenja kćerkice, pojavila se na „American Music Awards“ gali u haljini čiji izrez ide pod pazuho.

Supruga Johnija Legenda nije smatrala da treba obući i intimno rublje, tako da su se mnogi u njezinoj blizini, prilikom poziranja atraktivnog modela, jednostavno zacrvenjeli.

Nakon što je slika objavljena, Chrissy se zahvalila svome studiju ljepote što su laserima uspjeli ukloniti i najmanju dlačicu s intimne zone.

Kopirati
Drag cursor here to close