Sportski direktor Bayerna

Vrijedna donacija Hasana Salihamidžića za Jablaničane

Radi se o sportskoj opremi i opremi za jablanička udruženja, sa logom FC Bayern Munchena.
Lifestyle / Flash | 25. 05. 2022. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportski direktor Bayern Munchena, Hasan Salihamidžić, razveselio je brojne jablaničke kolektive, udruženja i učenike vrijednom donacijom.

Radi se o sportskoj opremi i opremi za jablanička udruženja, sa logom FC Bayern Munchena.

Velika količina opreme raspoređena je na kolektive u Jablanici ravnomjerno, prema broju korisnika.

Donacijom su obuhvaćeni svi sportski klubovi koji su u Sportskom savezu Općine Jablanice. Osim članica Sportskog saveza, donacijom su obuhvaćena i udruženja koja su od vitalnog značaja za Jablanicu, a radi se o Vatrogasnoj jedinici Jablanici i Gorskoj službi spašavanja Jablanica. Vatrogasci su dobili 10 jakni i određeni broj termo majica i trenerki. Planinarska društva i GSS-Jablanica također su dobili termo majice i zimske jakne, ono što oni mogu iskoristiti u svakodnevnoj upotrebi.

Foto: Jablanica.live / Vrijedna donacija Hasana Salihamidžića za Jablaničane

Također, donacija nije zaobišla niti Odred izviđača ''Jablan'' Jablanica i Omladinski klub ''Pod istim suncem'' Jablanica.

Kompletno su opremljene i sportske sekcije obrazovnih ustanova. Osnovna škola ''Suljo Čilić'' Jablanica i Srednja škola Jablanica te područno odjeljenje u Ostrošcu zaprimile su donacije.

Prigodna donacija uručena je i direktoru JU Sportskog centra Jablanica, kako bi i radnici bili jednoobrazno obučeni.

Foto: Jablanica.live / Vrijedna donacija Hasana Salihamidžića za Jablaničane

U srijedu u 18:00 sati nastaviti će se podjela ove vrijedne donacije. U Sportskom centru Jablanica biti će organizirana podjela za članice Sportskog saveza.

Organizaciju podjele je na sebe preuzela uža Salihamidžićeva obitelj u Jablanici, te se ovim putem zahvaljuju Općini Jablanica na pomoći pri transportu robe, a posebna zahvala ide Jablaničaninu Asimu Bešiću, koji je na raspolaganje stavio i svoju firmu i sebe kako bi roba stigla u Jablanicu. Bešić je mnogo volonterski pomogao da se tehničke stvari srede, dodaju iz Salihamidžićeve obitelji za jablanica.live.

Kopirati
Drag cursor here to close