''Prava stvar''

Vrhunska blagdanska ponuda Mercatora

''Zadovoljni potrošači su svrha našeg postojanja, a sa našim asortimanom uvijek idemo korak ispred, tako da ćete u našoj ponudi pronaći više od 39.000 artikala.''
Lifestyle / Flash | 07. 12. 2017. u 15:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Blagdanski ugođaj i novogodišnja čarolija postaju vidljivi na svakom koraku. Mercator nastavlja raditi ''pravu stvar'' i svoju bogatu ponudu dodatno upotpunjava širokim asortimanom vrhunskih proizvoda, koji će da zadovolje sve želje i potrebe naših kupaca, ali i da učini bezbrižnim vaše uživanje u kupovini.

''Zadovoljni potrošači su svrha našeg postojanja, a sa našim asortimanom uvijek idemo korak ispred, tako da ćete u našoj ponudi pronaći više od 39.000 artikala.  Za vas smo pripremili najkvalitetniju i najširu paletu kvalitetnih i delikatesnih proizvoda, pažljivo odabranih za istančani ukus naših kupaca'', priopćeno je iz Mercatora.

Na odjelima mesnih, suhomesnatih i sirnih delikatesa pripremljeni su najkvalitetniji proizvodi, a asortiman pića i sokova dodatno je obogaćen za uživanje u jedinstvenim blaganskim trenucima. Posebno bogatstvo je slatka ponuda, a predblagdanski nemir nam govori da je došlo vrijeme za novogodišnje ukrašavanje. Samo u Mercatoru ćete pronaći najveću ponudu ukrasa i kućanskog tekstila za ukrašavanje doma. Sjajnu suradnju i bogatu ponudu domaćih proizvođača svakodnevno potvrđujemo velikim asortimanom kvalitetnih lokalnih proizvoda.

Moderno doba je donijelo i određene promjene u prehrambenim navikama, a na izazov tržišta i veliko zanimanje za bezglutenske i proizvode ekološke proizvodnje, Mercator je veoma uspješno odgovorio i kompletirao najbogatiju ponudu certificiranih zdravih namirnica, uključujući i proizvode bez šećera.

''Sigurni smo da nikoga neće ostaviti ravnodušnim naša ponuda polupripremljenih proizvoda – 'Ready to cook', 'Ready to eat' i 'Ready to go', koji se mogu pronaći u salatnom baru, toploteci, pekari i slastičarni' '', rečeno je iz Mercatora.

Nizom sjajnih aktivnosti obradovati će kupce, a sve to dopunjavaju kontinuiranim Vikend akcijama, sniženjem cijena određenih artikala, a za sve naše vjerne kupce, u suradnji sa svojim dobavljačima, priprema se i Nagradna igra sa preko 25.000 atraktivnih  nagrada, koje će dodatno uljepšati blagdanske dane, a glavna nagrada će sretnom dobitniku učiniti blagane nezaboravnim. Građanima BiH je podijeljeno desetine tisuća kupona koji su im omogućili kupovinu sa 20% popusta na određene artikle.

''Sa ponosom vam možemo potvrditi da je veliki trud i briga prema našim kupcima utkana u svaki segment našeg rada i poslovanja, te da nastavljamo njegovati kvalitetu proizvoda kao naš najveći kriterij. Mercatorove prodavnice pružaju najveći komoditet kupovine i stoga želimo, da upravo sa nama podijelite svoje dragocjene predblagdanske trenutke. Profesionalno i ljubazno osoblje, kao i primjena najsuvremenije tehnologije, vašu će kupovinu u našim tržnim centrima pretvoriti u vrhunsko zadovoljstvo'', priopćeno je iz Mercatora.

Kopirati
Drag cursor here to close