Volontiranje je cool

Volonteri iz HNŽ-a na manifestaciji „Galerija volonterizma“ u Sarajevu

Na manifestaciji je sudjelovalo oko 300 volontera i njihovi koordinatori/ nastavnici, koji su predstavljali svoju volontersku grupu, iz 43 osnovne škole iz 4 bh. županije.
Lifestyle / Flash | 06. 12. 2022. u 10:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Volonteri iz HNŽ-a na manifestaciji Galerija volonterizma u Sarajevu

Galerijom volonterizma koja je održana u ponedjeljak 5. prosinca u  prostorijama Hotela Hills na Ilidža završna je manifestacija projekta „Volontiranje je cool!“. Ovom manifestacijom obilježen je Međunarodni dan volontera i promoviran doprinos od blizu 80.000 volonterskih sati koji su učenici volonteri dali razvoju lokalnih zajednica.

Na manifestaciji je sudjelovalo oko 300 volontera i njihovi koordinatori/ nastavnici,  koji su predstavljali svoju volontersku grupu,  iz 43 osnovne škole iz 4 bh. županije: Kanton Sarajevo, Hercegovačko- neretvanska županija, Zapadnohercegovačka županija i Bosansko- podrinjski kanton.

Cilj manifestacije bio je da se omogući volonterima da prezentiraju svoj volonterski rad i angažman u zajednicama, razmjene iskustva koja su stekli sudjelovanjem na projektu „Volontiranje je cool!”, promoviraju korisne efekte volonterizma i pozovu vršnjake na razmišljanje i uključivanje u volonterski rad.

Volontere projekta „Volontiranje je cool!“ podržavaju predstavnici lokalnih vlasti, međunarodne zajednice, javne institucije, lokalne kompanije. Želimo istaći da je glavni partner projekta u ovoj godini Delegacija Europske unije u Bosni i Hercegovini.

Na manifestaciji „Galerija volonterizma“ prisustvovali su  i predstavnici nadležnih Ministarstava obrazovanja, općinske vlasti, predstavnici Europske unije, OHR-a, Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini kao i mnogi druge sponzori i prijatelje projekta.

Kopirati
Drag cursor here to close