Tennessee

Vlasti građanima odobrile da provaljuju u aute ako vide životinju da pati

Lifestyle / Flash | 03. 07. 2015. u 13:45 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlasti u američkoj saveznoj državi Tennessee odobrile su građanima da od 1. srpnja provaljuju u automobile u slučajevima kada ugledaju da je nemarni vlasnik ostavio svog ljubimca u usijanom vozilu.

Nažalost, mnogi su ljudi još uvijek skloni ostavljati životinje u zaključanim autima unatoč nesnosnim vrućinama, pa je tako prije samo nekoliko dana svijet obišla snimka nesretnog boksera koji je uginuo dok su njegovi vlasnici čak četiri sata obilazili trgovine, piše Dnevnik.hr

Podsjetimo, sredinom svibnja svijet je obišla i priča o ratnom veteranu Michaelu Hammonsu, koji je uhićen nakon što je vidio jadnog jorkširskog terijera kako umire od vrućine. Hammons je tada provalio u vozilo i izbavio psa, no unatoč tome što je psiću spasio život, vlasnica automobila je zatražila od policije da ga uhiti.

Hammons je nedugo potom izveden ispred suda te mu je prijetila zatvorska kazna u trajanju od godinu dana, međutim vlasti u Georgiji su ga naposljetku pustile na slobodu.

Građani Tennesseeja, eto, od utorka više ne moraju brinuti hoće li u takvim okolnostima imati problema sa zakonom jer je stao na njihovu stranu.

Kopirati
Drag cursor here to close