Briga za djecu

Violeta i Bingo donirali krevetiće Kliničkom centru Bijeljina

Lifestyle / Flash | 15. 01. 2016. u 14:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Violeta i Bingo su 15.1.2016.godine donirali bolnici Sveti Vračevi na Odjelu za pedijatriju Bijeljina četiri krevetića za novorođene bebe.

Predstavnica Binga Amna Džambić i Violete Edita Salkanović zajednički su uručili ovu vrijednu donaciju predstavnicima KC Bijeljina na Odjelu za ginekologiju i akušerstvo.

Edita Salkanović, predstavnica Violete izjavila je: "Drago nam je da imamo mogućnosti pomoći na bilo kakav način, posebno kada se radi o djeci kao najosjetljivijoj kategoriji društva.Zahvaljujem Bingu kao našem partneru s kojim smo uspjeli realizirati ovu donaciju. Također, spremni smo i držimo našom odgovornošću da, u skladu s mogućnostima,podržimo sve akcije koje garantiraju podizanje standarda pojedinaca, lokalnih sredina i općenito društvene zajednice čiji smo član".

Sredstva za kupnju ovih krevetića prikupljena su prodajom Violeta double care pelena u Bingo prodajnim objektima u vremenskom periodu od 1.10.2015.-31.11.2015. gdje su kupci mogli ostvariti određene pogodnosti.

Ovim putem predstavnica Binga Amna Džambić izjavila je: "Kroz ovaj program lojalnosti dva velika domaća brenda pokazali su brigu o najmlađima. Posebnu zahvalnost dugujemo našim kupcima koji su podržali projekat , što nas veoma raduje, jer se radi o aktivnostima od direktnog značaja za lokalnu zajednicu. Osim porodilišta u Bijeljini, kroz ovu aktivnost obezbijeđena su sredstva za opremanje još  tri porodilišta i to u Orašju, Brčkom i Tuzli. Ovo je još jedan u nizu društveno-odgovornih projekata Binga i Violete, te ćemo u narednom periodu nastaviti s ovakvim aktivnostima".

Violeta i Bingo ovim su putem još jednom pokazali brigu za djecu kao najosjetljiviji dio društva čime je ovo jedna od brojnih suradnji na kojima nastoje raditi u budućnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close