''The Voice Hrvatska''

Vinko Ćemeraš prošao je nokaut fazu fantastičnom izvedbom

Vinko je publiku i žiri oduševio svojom izvedbom pjesme ”Run” od grupe Snow Patrol.
Lifestyle / Flash | 12. 01. 2020. u 12:34 Bljesak.info
Vinko Ćemeraš - “Run” | Nokaut 1 | The Voice Hrvatska | Sezona 3

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljinac Vinko Ćemeraš prošao je nokaut fazu natjecanja u glazbeno zabavnom showu ''The Voice Hrvatska''.

Vinko je publiku i žiri oduševio svojom izvedbom pjesme ”Run” od grupe Snow Patrol. Nokaut fazu iz Gobčevog tima nije prošla Eni Pupić Marijan, dok je Dora Pavičić na čekanju, odnosno bit će joj pružena još jedna prilika.

Gobac, Massimo, Vanna i Dečak kroz pet emisija morali su popuniti svoje timove u koje je moglo ući samo deset osoba i definitivno im nije bilo lako.

Foto: Čapljinski portal / Vinko je publiku i žiri oduševio svojom izvedbom pjesme ”Run”

U subotu su finalizirali odabir u kojem nije važan ni izgled ni dob kandidata, već samo dobar glas i sada sa svojim natjecateljima kreću u novu fazu.

Inaće u prvoj emisiji The Voice Vinko Ćemeraš izveo je pjesmu "Pyro", a prvi mu se okrenuo Gobac pa je na kraju upravo njega izabarao kao mentora. Velik je to uspjeh za Vinka koji u prvoj sezoni nije prošao prvu predaudiciju.

Rođen je u Čapljini, a osim što pjeva, ovaj 25-godišnjak piše, sklada i aranžira pjesme te je dio Anarhiv dua. Studira informacijske znanosti u Mostaru.

S bendom je nastupao na Exitu i Sea Star festivalu, a kaže kako je The Voice način da dobije samopouzdanje kako bi objavio autorske pjesme.

Kopirati
Drag cursor here to close