Osebujan stil u The Voiceu

Vinko Ćemeraš za Bljesak: Nisam mogao odoljeti Gopcu

Nakon što je u prvoj emisiji izveo pjesmu ''Pyro'' od grupe Kings of Lion, sva četiri člana žirija okrenula su svoje stolce i uživala u Vinkovoj izvedbi.
Lifestyle / Flash | 15. 01. 2020. u 14:17 Bljesak.info
Vinko Ćemeraš - Run

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vinko Ćemeraš mladić iz Čapljine oduševio je publiku svojim nastupom u glazbeno-zabavnom showu ''The Voice Hrvatska''. 

Kroz dva nastupa, u navedenom showu, Vinko je pokazao kako se u njemu krije neizmjeran talent i osebujan stil. 

Student Informacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, od dječačkih dana bavi se glazbom. 

Ne prođe niti jedan dan da ne uzme gitaru i ne zapjeva nešto.  Ljubav prema glazbi rezultirala je i osnivanjem ''Anarhiv benda'' u kojemu je on bio frontman. 

Vinko u razgovoru za Bljesak.info ističe da se na ''The Voice Hrvatska'' prijavio kako bi se pobliže predstavio javnosti. 

''Na ovaj show prijavljivao sam se i prije, no nisam prošao pred audicije. Sada sam se prijavio prvenstveno iz razloga da me javnost upozna, a kada za to dođe vrijeme, da lakše promoviram svoje autorske pjesme'', ističe Ćemeraš. 

Kao i svi mladići i Vinko je imao svoje idole prema kojima je gradio stil koji je dana, na ulicama Čapljine, uvelike prepoznat. 

Kome god spomenete Vinka svi hvale njegov nastup i govore da su za njegovo pjevanje znali i prije. 

''Na društvenim mrežama sam zaista dobio puno pozitivnih komentara. Sve je to lijepo pročitati, nisam se još navikao na toliko komplimenata, pa još uvijek ''učim'' kako reagirati. Svi ti komentari i komplimenti mene potiču da budem što bolji i da se sve više trudim u pjevačkoj karijeri'', ističe Vinko za Bljesak.info.

Nakon što je u prvoj emisiji izveo pjesmu ''Pyro'' od grupe Kings of Lion, sva četiri člana žirija okrenula su svoje stolce i uživala u Vinkovoj izvedbi. 

Pošto je dobio sva četiri glasa ''ZA'', Ćemeraš je odabrao da želi biti dio Gobčevog tima. 

''Nisam mogao odoliti Gopcu i njegovom osmijehu. On se prvi okrenuo nakon samo par stihova moje pjesme, zato sam ga izabrao za mentora. Osim Gopca u timu su još Gina Damjanović, koja je vokalni trener i Srđan Sekulović Skansi koji je producent. Od svih sam naučio nešto korisno. Probaju doći do svake sitnice da sve zvuči savršeno. Ono što sam najviše naučio jeste da treba uvijek težiti ka savršenstvu, što emocionalno što pjevački. Pripreme za svaki idući nastup nisu naporne, to je najljepši dio, barem za mene. Druženje s ostalim članovima tima, stjecanje dobrih prijateljstava, tako da je uvijek iščekujem iduću probu'', ističe za Bljesak.info 25-godišnji glazbenik iz Čapljine.

Osim Gopca, ovaj mladić iz Čapljine od svih članova žirija, Vanne, Massima i Dečaka, dobio je samo riječi hvale. U njegovim nastupima ne osjeti se nervoza, iako ističe da ju uvijek prije nastupa ima. 

''Uvijek sam jako nervozan prije nastupa, no to uspijem nekako sakriti. Kad dođem na scenu i krenem pjevati jednostavno uživam. To možda ne pokazujem kroz svoje kretanje, ali stvarno jako uživam'', nasmijano će Vinko. 

Za kraj razgovora glazbenik i student iz Čapljine ističe kako što prije želi krenuti s autorskim radom. 

''Meni je show ''The Voice Hrvatska'' bio samo jedna velika odskočna daska. Ja imam svoje planove kada je pjevačka karijera u pitanju, a to je da što prije krenem s autorskim radom'', zaključuje razgovor za Bljesak.info Vinko Ćemeraš, simpatični mladić koji je pokupio sve simpatije na showu ''The Voice Hrvatska''. 

Vinko je prošao i nokaut fazu natjecanja u kojoj je oduševio publiku i žiri izvedbom ''Run'' od grupe Snow Patrol te je prošao u daljnju fazu natjecanja. 

Sada slijedi faza ''Dvoboji'' koja će biti emitirana 1. veljače na HRT1. 

Kopirati
Drag cursor here to close