Prognoza za iduće dane

Vikend ugodan, od ponedjeljka promjena vremena

U nedjelju u Bosni i Hercegovini se prognozira većinom umjerena oblačnost. Pretežno oblačno se očekuje na istoku, sjeveroistoku i dijelu središnje Bosne.
Lifestyle / Flash | 28. 01. 2022. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sutra u BiH djelomično vedro vrijeme. U jutarnjim satima u središnjim i istočnim područjima lokalno može padati slab snijeg.

U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura koja će poslije podne oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 5°C, na jugu zemlje do 10°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini se prognozira većinom umjerena oblačnost. Pretežno oblačno se očekuje na istoku, sjeveroistoku i dijelu središnje Bosne. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -6 i -1°C, na jugu zemlje do 4°C.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 9°C, na jugu zemlje do 11°C.

Ponedjeljak u Bosni i Hercegovini prije podne se očekuje naoblačenje koje bi u drugom dijelu dana u nizinama uvjetovao kišu ili susnježicu, a u višim područjima snijeg. U noći na utorak i u nizinama može padati snijeg.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. U noći na utorak vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu do 5°C.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 9°C, priopćeno je iz FHMZ.

Kopirati
Drag cursor here to close