sve što trebate znati

Video vodič za korištenje ženskog kondoma

Lifestyle / Flash | 07. 07. 2016. u 09:32 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kondom za žene je jedan od manje poznatih načina zaštite od spolno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće. Ženski kondomi su kao i muški napravljeni od lateksa ili poliuretana, a njihova je razlika u tome što su veći, imaju uži kraj i širi otvor s obručem.

Za razliku od muških kondoma ženski kondom ne ograničava penis već zahvaća vaginu. To ujedno može omogućiti opušteniji i intezivniji spolni odnos. Zanimljivo je da proizvođači ženskih kondoma navode kako se kondom može umetnuti do 8 sati prije spolnog odnosa, a nije ga potrebno ukloniti odmah nakon završetka odnosa.

Kako se stavlja kondom za žene?

Na samom kraju kondoma nalazi se obruč koji pomaže pri umetanju kondoma. Obruč koji se nalazi na zatvorenoj strani kondoma stavlja se na prst te umetne u vaginu, a druga strana obruča ostaje na stidnim usnama. Obruč sprječava boranje kondoma tijekom spolnog odnosa.

Iako je ženski kondom vrlo jednostavan za korištenje, vjerujemo kako postoji niz neudomica koje će sljedeći video svakako razriještiti. Stoga pogledaj kako najlakše umetnuti kondom i koje su njegove prednosti.

Kopirati
Drag cursor here to close