mučenja

Video procurio u javnost: Angelina Jolie u 'tajnim ritualima iluminata'

Lifestyle / Flash | 27. 09. 2016. u 09:45 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šokantni video na kom glumica Angelina Jolie otkriva iskustva koja je doživjela procurio je u javnost. Angelina je imala samo 23 godine kada je opisivala svoja iskustva “tajnih ritual Iluminata”.

Te 1999. godine jedan anonimni izvor je tajno snimio glumicu kako bliskim prijateljima opisuje grozne ritual koje slavne osobe moraju proći prilikom pristupanja sekti.

"Tijekom rituala Iluminata ste vezani, silovani i mučeni od strane drugih članova", pričala je Angelina djelujući potpuno opsjednuto "tajnim društvom". Objasnila je da je ubila zmiju kao žrtvu i istetovirala je kao dio rituala.

Poznato je da su mnogi članovi Iluminata imali tetovaže koje predstavljaju dio ceremonije, kao način žrtvovanja Sotani. Na snimci se čuje i kako Jolie priznaje da je ohrabrivala i druge kolege da se pridruže Iluminatima, jer se smatralo da će im to osigurati karijeru i uspjeh, prenosi b92.

Video također otkriva da je Jolie pokazala snimke rituala jednom od njenih prijatelja, što je strogo zabranjeno. Njezina prijateljica je zapanjeno opisala tu snimku na sljedec´i način: "Upravo sam gledala film na kom je Angelina snimljena te noc´i. Ljudi su tako mračni... Divno je biti u moguc´nosti da vidiš svačiji seksualni život, ali to je bilo nevjerojatno čudno. Vidjela sam kompromitirajuće slike ljudi”.

Kopirati
Drag cursor here to close