Red Bull Raplika

VIDEO | Oni predstavljaju BiH u regionalnom finalu Raplike

Lifestyle / Flash | 04. 05. 2017. u 09:51 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Red Bull RapLika 2017, najveće regionalno hip hop natjecanje, ulazi u završnicu: veliko finale je zakazano za 20. svibnja u Tuzli, gdje će se saznati tko je najbolji freestyler u regiji.

BiH predstavljaju tri MC-ija: Arot, Darko Richter i MC Nuha. U video priloazima u nastavku pogledajte njihova predstavljanja.

Do regionalnog finala Red Bull RapLike ostalo je manje od tri tjedna. Osam najboljih freestyle MC-ijeva iz regije priprema se za natjecanje na kojem će pasti odluka tko od njih zaslužuje ponijeti krunu kralja freestylea.

U finalu sudjeluju: Arot, Darko Richter i MC Nuha iz BiH; Krljo i Sultan iz Hrvatske; te Mali Princ Popz, Samuraj Krek i VeB iz Srbije.

Kratki video profili donose predstavljanje bh. sudionika u regionalnom finalu. Arot, MC Nuha i Darko Richter govore o svojim motivima za sudjelovanje, kako se pripremaju, kakva su njihova očekivanja...

Arot je pobjednik bh. finala Red Bull RapLike 2017. Iako mlad, već ima zavidnu regionalnu reputaciju u pre-written betlovima (borbe s prethodno napisanim tekstom). Prvi put se natječe u freestyleu (improvizovanom repanju) i odmah je dokazao svoj talent.

Darko Richter je pobjednik prošlogodišnjeg bh. izdanja Red Bull RapLike i u Tuzli brani titulu. Veteran freestyle rap natjecanja, sudjelovao je u Red Bull MC Battleu 2012.

MC Nuha je osvojio drugo mjesto u bh. finalu Red Bull RapLike 2017. Njegovo ime je dobro poznato u freestyle krugovima: viceprvak Red Bull MC Battlea 2012, ponovno će se pokušati popeti na regionalni tron.

Njih trojica će se u subotu 20. svibnja, zajedno s ostalim finalistima, boriti za titulu kralja regionalnog freestylea. Natjecanje na Sonom trgu u Tuzli počinje u 17.00, a ulaz je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close