Voditelj i gledatelji ljuti

VIDEO | Nezaposlenog građevinskog radnika izbacili sa srpskog kviza da ih ne pobijedi

"Nijedan netočan odgovor niste imali u večerašnjoj emisiji. Vi ste građevinski radnik bez stalnog zaposlenja. Sanjali ste da idete u Egipat poslije ovog kviza".
Lifestyle / Flash | 12. 04. 2023. u 21:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gledatelje srpske Najslabije karike razljutio je ishod u jednoj od nedavnih emisija. U kvizu se, između ostalih, natjecao Vladimir Krnač, građevinski radnik bez stalnog zaposlenja iz Bačkog Petrovca.

Vladimir nije ponudio nijedan netočan odgovor te je točno odgovorio na 22 uzastopna pitanja. Imao je najbolji rezultat od svih natjecatelja, no suigrači Miljan i Jugoslav su ga izbacili iz igre.

"U principu, igra je takva, dio taktike, ovo je kviz u kome je taktika jedan od osnovnih dijelova", rekao je Jugoslav. Voditelj ga je potom pitao je li mu neugodno, no natjecatelj je rekao da nije.

Voditelja i gledatelje naljutio ishod igre

Voditelj Nikola Kojo bio je iznenađen ovakvim ishodom.

"Nijedan netočan odgovor niste imali u večerašnjoj emisiji. Vi ste građevinski radnik bez stalnog zaposlenja. Sanjali ste da idete u Egipat poslije ovog kviza. S 22 točna odgovora i nijednim netočnim vi ste moralni pobjednik. Vi ste primjer mladim ljudima kako treba raditi i učiti", poručio je Vladimiru.

Ovakav potez razljutio je i ekipu na društvenim mrežama.

"Ovo je sve što trebate znati o ljudima", "Izabrali su nečasnu pobjedu i pokazali da život jednostavno nije fer", "Ne cijeni se znanje, poštenje, osnovne ljudske vrijednosti. Cijeni se nemoral, zavist, novac...", "Ovdje je jedan čovjek i dvije gnjide", "Ovo je sramota", samo su neki od komentara na Twitteru.

Mnogi su pisali i da bi voljeli skupiti novac kako bi Vladimir mogao putovati, no Prva TV mu je naposljetku poklonila putovanje u Egipat, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close