Neizmjerna sreća

VIDEO | Ljubavna priča iz Hercegovine nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Lifestyle / Flash | 02. 08. 2017. u 07:07 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

On se zove Ante, a ona Valentina, a prije nekoliko je dana ovaj mladi par jedno drugome obećao vjernost do kraja života. Kratki video njihovog prvog plesa objavljen je Facebooku.

Priča ovog para zapravo je dosta posebna.  Radi se o Anti Bošnjaku s Maglica, Prozor-Rama, koji je preživio tešku prometnu nesreću, osam operacija i tri kliničke smrti, pogledao smrti u oči te se našao u tunelu koji ga je vodio u Svjetlost.



Njegov život počeo je upravo s Valentinom Rezo iz Mostara, piše Rama-Prozor.info.

''S njom ne postoje nikakve prepreke. Zahvalan sam Bogu što je uz mene. Ne mogu izdvojiti koji mi je bio najsretniji dan s njom u ovih pet – šet godina, jer mi je svaki dan s njom sretan'', s osmijehom na licu kaže Ante.

''Određene situacije su nam samo izazov, ali nikada neuspjeh ili prepreka. I tako je od početka naše veze. Bog nas je spojio, jer smo toliko slični i razumijemo se i ništa nam nije prepreka niti problem u ostvarivanju naših želja'', kaže Valentina.

Njihova ljubav okrunjena je vjenčanjem u subotu 29. srpnja 2017. Neizmjerna sreća na licima mladog para malo koga je ostavila ravnodušnim...

Kopirati
Drag cursor here to close