Monument

VIDEO | Jam with friends posjetio Sarajevo

Lifestyle / Flash | 15. 04. 2017. u 15:09 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Održan je i drugi Jam Session, u organizaciji "Jam with friends" projekta, otvoren za posjetitelje, u prepunom Clubu Monument u Sarajevu. Prilikom ovog događaja okupio se veliki broj različitih muzičara koji su svirali jedni s drugima smjenjujući se na sceni u različitim i spontanim kombinacijama.

Večer je otvorila eksplozivna blues postava iz Mostara koja je odsvirala različite blues standarde i pripremila teren za jazzy ekipu pod imenom East Time i njihovu autorsku glazbu. Slušatelji su imali priliku čuti različite stilove i pravce ovisno o muzičaru koji je stupao na scenu. Smjenjivali su se : blues, rock, stoner rock, beat box, hip-hop .. uz izvrsne interpretacije, improviziranja i prijateljsko druženje iskusnijih i mlađih muzičara.

Izvrsna prilika mladim potencijalima za učenje i slušanje muzike se pružila u trenutku kada su se na scenu popeli : Zoran Ivanković (bass), Tarik Karačić (usna harmonika), mlađi bubnjar Jure Brekalo, Dražen Majerski (gitara), Gabrijel Prusina (klavijatura), Željko Martinović (gitara) i Anja Rikalo za mikrofonom. Moramo istaknuti i Amara Šantića koji je pored svojih gitarističkih iznenađenja, ovaj put priredio još jedno. Naime, izvrsno je prodrmao ljude nakon što je sam s mikrofonom zauzeo mjesto na sceni i uz fantastičnu mimiku i energiju započeo beat box-ing stvorivši jedan neočekivan presjek večeri.

Večer je zabilježena video i audio studijskom opremom Groove studija (audio) i BONK studija (video) dok je ekipa neumorno čuvala kamere, smjenjivala se i radila bez stanke uz glazbene instrumente koje je osigurala Rock Škola Mostar.

Ove srijede je objavljen i prvi video iz Sarajeva kojeg možete poslušati :

Kopirati
Drag cursor here to close