"Ne otvaraj mi kofer"

VIDEO | Ilma Karahmet ima novu pjesmu - Priča tužnu ljubavnu priču

Ilma će se Na Zagrebačkom festivalu predstaviti pjesmom "Ne otvaraj mi kofer" koju je napravila s dva vrhunska autora - Antom Pecotićem te Darkom Dimitrovim.
Lifestyle / Flash | 29. 03. 2024. u 15:21 Bljesak.info
ILMA KARAHMET - NE OTVARAJ MI KOFER (OFFICIAL LYRICS VIDEO) 2024

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talentirana pjevačica Ilma Karahmet imala je privilegiju godinama učiti od najboljih poput Jacquesa Houdeka, Marije Šerifović, Zdravka Čolića i Nine Badrić što se vidljivo odrazilo na njezin glazbeni izričaj, a zagrebačka publika će ju napokon imati priliku čuti uživo već 19. travnja na pozornici Zagrebačkog festivala.

Ilma će se predstaviti pjesmom "Ne otvaraj mi kofer" koju je za festival napravila upravo s dva vrhunska autora - Antom Pecotićem te Darkom Dimitrovim.

Prva joj je to suradnja s Pecotićem, a kako kaže, Dimitrov je jedan od njezinih omiljenih kompozitora.

Uz odličan tim ima i veliki vjetar u leđa budući da prvi puta nastupa na Zagrebfestu i može pokazati najbolje od sebe.

Foto: Emir Ramić / Ilma Karahmet

"Pjesma 'Ne otvaraj mi kofer' nosi jednu ljubavnu tematiku u kojoj će se, sigurna sam, mnogi uspjeti pronaći i emotivno povezati. Tužne ljubavne priče koje i sama mogu čuti kroz živote svojih najbližih, pa i mnogih kroz posao, su isprepletene u stihovima moje pjesme. Kompoziciju potpisuju zajedno Ante Pecotić i Darko Dimitrov. Ante je autor teksta, a Darko je napravio odličan aranžman. S Darkom sam dosta surađivala i na svom prvom albumu", rekla je jedna od najpopularnijih bosanskohercegovačkih pjevačica.

Miljenica publike koja je oduševila regiju prije nekoliko godina svojim nastupima u popularnom glazbenom showu Zvjezdice polako priprema svoj novi album na kojem se nalaze jako uspješne pjesme, a koji će obogatiti i "Ne otvaraj mi kofer"; uz posljednje objavljenu "Oči kesten boje" te ranije uspješnice "Neko nije", "Ništa tvoje"; "Ginem ponosno" i duet sa Mirzom Selimovićem "Mora da je ljubav".

"Izuzetno sam sretna sam da po prvi put imam priliku biti sudionica Zagrebačkog festivala te upoznati nove ljude iz svijeta glazbe.", zadovoljna je Ilma.

Ilma je trenutno pripremama za nastup kojim će kroz odabranu pjesmu istaknuti svoj prepoznatljiv vokal u live izvedbi.

Kopirati
Drag cursor here to close