očajna udovica

Vicky Karayiannis Cornell: Sumnjam da je Chris počinio samoubojstvo

Lifestyle / Flash | 20. 05. 2017. u 10:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udovica glazbenika Chrisa Cornella, Vicky, posve dvoji da se u slučaju smrti njezina supruga radi o samoubojstvu.

Kao što su mediji već objavili, pjevač Soundgardena je pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Detroitu, a nešto kasnije policija je priopćila kako se radilo o samoubojstvu.

Vicky Karayiannis Cornell bila je trinaest godina u braku s Cornellom i imaju dvoje djece.

Ona kaže kako je za nju potpuno nejasno da se takvo što moglo dogoditi te se nada novim medicinskim analizama koje bi pokazale neke druge detalje u vezi sa smrću Chrisa Cornella.

U svome priopćenju ona kaže kako je njezin suprug bio brižan otac i kako nikada ne bi svojoj djeci učinio takvo nešto, da im nanese toliku bol i pričini traumu za čitav život počinivši samoubojstvo.

Službeno je za nadležne njegova smrt posljedica vješanja u hotelskoj sobi, ali udovica misli kako je moguće da su uzrok smrti i medikamenti koje je redovito uzimao zbog napadaja panike kojima je čitavog života bio izložen.

Inače, godinama je Cornell konzumirao heroin i druge droge, borio se s depresijama i napadima panike. Prije desetak godina se navodno riješio droga, a Vicky Cornel kaže kako je njezin suprug redovito uzimao lijekove protiv anksioznosti koje mu je propisao njegov liječnik.

Chris Cornell s djecom, sinom Tonijem i kćerkom Lilian Jean

Vicky navodi kako je Chris proveo Majčin dan s njome i djecom, te da su tada planirali zajednički odmor koncem svibnja. Nakon toga je Chris odletio u Detroit kako bi nastupio sa svojim bandom Soundgarden.

Ona napominje kako su nakon koncerta telefonski razgovarali i kako je njezin suprug djelovao ''nekako drugačije'', nije govorio razgovijetno, ali je razumjela da joj je kazao kako je možda uzeo i koju tabletu više.

Nakon toga ona je kontaktirala osoblje osiguranja u hotelu s molbom da provjere kako je njezin suprug, ali već je bilo kasno. U međuvremenu je jedan prijatelj našao beživotnog Chrisa u hotelskoj sobi.

Osim dvoje djece s Vicky, Cornell ima i treće dijete iz prethodnoga braka.

Kopirati
Drag cursor here to close