Mostar

Veliko proljetno sniženje u ''Piramidi''

Lifestyle / Flash | 23. 05. 2017. u 17:30 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred nama je razdoblje s puno sunčanih dana, idealnih za uživanje u prirodi, rekreaciji, plaži stoga je TC ''Piramida'' iz Mostara pripremila veliko proljetno sniženje pod sloganom "Snizili smo cijene, riješili Vaše probleme".

Trgovina Sport Vision Outlet u periodu od 24 do 28. svibnja pravi fenomenalnu i najveću rasprodaju u Hercegovini do 60% popusta na već snižene cijene.

Priuštite sebi nešto iz naše široke ponude poznatih svjetskih brendova iz svijeta sporta po sniženim cijenama. Pripremite se za pet dana rasprodaje sportske odjeće i obuće i očekujte super iznenađenja. Svi kupci će osvojiti poklon vaučere koje će moći iskoristiti pri sljedećoj kupovini u Sport Vision poslovnicama u Mostaru, Međugorju i Trebinju.

Boje su bile ovosezonski hit. Roza, žuta i crvena sigurno su napunile vaše proljetne ormare bojama punim prštave energije. Proljetni noviteti donijeli su nam bili pravo bogatstvo krojeva, boja i uzoraka. Inspirirani slatkoćom i lakoćom proljeća, uz velike proljetne popuste u našim buticima vjerujemo da ćete nesputano začiniti vašu modnu priču.

U Parfumeriji Nevena i Intimi Romanci ovaj tjedan od 24. do 27. sibnja možete uživati u osvježavajućim popustima od 10 do 50% na sav asortiman i spremni dočekati ljetne radosti, dok Vas knjižara Osvit časti sa popustima od 10 do 30%.

Više o popustima povodom velikog proljetnog sniženja možete pronaći OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close