za kraj

Veliki Sveučilišni party uz Maju Šuput

Lifestyle / Flash | 28. 05. 2016. u 10:31 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred nama je završni tjedan ovogodišnje manifestacije Dani Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru. Čitav mjesec ožujak, travanj i svibanj bili su ispunjeni najbogatijim kulturnim, sportskim, edukacijskim i zabavnim sadržajima do sada koje je Zbor priredio za sve studente mostarskog Sveučilišta.

Povodom zatvaranja, u duhu tradicije prijašnjih godina, Studentski zbor i 'Daleka Obala' ponosno najavljujuju veliki završni Sveučilišni party uz veliki koncert popularne Maje Šuput .

U sklopu partija održat će se i svečana dodjela pehara pobjednicima Sveučilišne malonogometne lige, stoga pozivaju sve kolegice i kolege na najbolju zabavu u gradu !

Koncert će se održati u srijedu, 8. lipnja, u klubu 'Daleka Obala' u Mostaru. Cijena ulaznice iznosi 5 KM, a karte su u prodaji od utorka 31. svibnja.

Prodajna mjesta su :
- Ured Studentskog zbora
- Studentski centar
- Arena Sport Centar
- Pizzeria Bingo
- Caffe bar Maraschino (Mepas Mall).

"Pozivamo sve studente da dođu na najbolju zabavu u gradu i odlično se zabave prije završnih ispitnih rokova, te da svi zajedno dostojno proslavimo završetak akademske godine", poručili su iz Studentskog zbora.

Kopirati
Drag cursor here to close