'CREATIVA IS OK'

Veliki sajam kreativaca u Mostaru

Lifestyle / Flash | 18. 10. 2016. u 13:15 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga 'Očima kreativaca' Mostar već treću godinu zaredom organizira veliki sajam kreativaca pod nazivom 'CREATIVA IS OK' koji će se održati 21. i 22. listopada u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.

Na sajmu sudjeluje 55 izlagača iz cijele regije a svečano otvorenje bit će 21.listopada u 10 sati. Posjetitelji sajma imat će priliku vidjeti brojne unikatne radove, ručno rađeni nakit, torbe, prirodnu kozmetiku i preparate, pletivo, izradu na drvetu, decoupage umjetničke slike repromaterijala i još mnogo toga zanimljivog.

Sajam je humanitarnog karaktera, posvećen je Osnovnoj školi djece sa posebnim potrebama, Mostar.

''U ova dva dana pripremili smo bogat kulturno-zabavni program. Na sajmu ćete imati priliku vidjeti i uživati u izvedbama: Sportsko plesni klub ERIGO-D, Sportsko plesni klub Zrinjski Djevojčice iz škole baleta, Plesni studio B-Dance, Folklor(manja skupina) fra. Bernardin Smoljan Rodoč, mladu pjevačicu Martu Hrkać, reviju haljina Jadranke Zelenika i trbušni ples'', rekla je podpredsjednica udruge Ljljana Badalić.

Također bit će organizirano predstavljanje knjige 'Žena u crvenom' spisateljice Emina Vukičević, na gitari će se predstaviti Bojan Beribaka, a prisutni će moći vidjeti i nastupe Dua harmonika tambura Mirka Golemca.

''Još jedan razlog jeste taj da svi kupci na sajmu sudjeluju u veoma bogatom fondu nagrada kao što su: posebni tretmani lica, make-up, frizura, uređenje noktiju, tretman masaže, večere za dvoje, robne nagrade i drugo. Dođite i sve što treba da ponesete jeste vedar duh, dobro raspoloženje, nadahnuće i optimizam'', poručila je Badalić.

Kopirati
Drag cursor here to close