Kosača

Veliki broj Mostaraca pomogao Ernesu Džinoviću

Lifestyle / Flash | 24. 01. 2016. u 08:39 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U velikoj dvorani HD HS Kosača u subotu navečer održana je humanitarna večer za pomoć oboljelom građaninu Mostara Ernesu Džinoviću.

Radi se o ocu petogodišnje djevojčice iz Mostara kojemu je prije nekoliko mjeseci iznenada dijagnostiticiran karcinom gušterače.

"Ernes je završio treći ciklus kemoterapije, a prema riječima njegove obitelji - Ernes se sada osjeća odlično. No, Ernes i dalje nastavlja borbu s opakom bolešću, a sljedeći cikus kemoterapije zakazan je za dva tjedna. Svaki blok kemoterapije košta 3.100 - 4.600 eura plus troškovi liječenja", istaknuli su organizatori.

Više fotografija pogledajte u fotogaleriji.

Veliki broj posjetitelja je nazočio ovom događaju gdje su na pozornicu izašli sudionica skokova sa Starog mosta Dajana Dangubić, boksač Damir Beljo, solisti Kenan Mačković, Salem Sihirlić i Donna Ares.

Svojim nastupom program su obogatili članovi Plesnog studija 'Mo-stars' i Mostarske mažoretkinje, a u glazbenom dijelu večeri na hitove klasične glazbe podsjetili su članovi quartetta 'Strings' iz Sarajeva.

Nastupe svih sudionika publika je podržala velikim pljeskom. Tijekom programa predstavljen je rad udruženja 'Zajedno za naš grad', a dodijeljene su plakete i zahvalnice pojedincima i firmama koji podržavaju rad ovog udruženja, a koji su pomogli i u organizaciji održanog humanitarnog događaja.

Voditelj udruženja Nermin Mehić istaknuo je da su svi sponzori i partneri velikodušno prihvatili svoj dio odgovornosti i da je stigla velika pomoć u organizaciji ovog događaja. Tijekom protekle večeri skupljen je znatan iznos novca koji će biti od velike pomoći u liječenju Ernesa Džinovića.

Kopirati
Drag cursor here to close