Sve manje slobodnih mjesta

Gledatelji Red Bull Cliff Diving u Mostar će doći posebnim vlakom

S obzirom na dobru prodaju karata do sada i blizinu datuma natjceanja na Starom mostu, putnicima se preporučuje da pravovremeno osiguraju karte.
Lifestyle / Flash | 06. 09. 2018. u 13:49 Bljesak.info
Posebni talgo vlak za Red Bull Cliff Diving

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je prošle godine ideja doživjela veliki uspjeh, i ove godine je organizovan poseban talgo vlak koji će na dan Red Bull Cliff Diving natjecanja prevoziti gledatelje iz Sarajeva u Mostar i nazad. S obzirom na blizinu datuma i potražnju, savjet putnicima je da karte osiguraju na vrijeme.

Prošle godine su u rekordnom roku rasprodane karte za čak pet kompozicija talgo vlaka koji je iz Sarajeva vozio gledatelje na natjecanje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u Mostaru.

Stoga su organizatori u suradnji s Željeznicama FBiH ponovo dogovorili posebnu vožnju talgo vlakom iz Sarajeva u Mostar i natrag u subotu 8. rujna. Vlak iz Sarajeva polazi u 8.55, a iz Mostara se vraća u 17.40 sati.

U svom prepoznatljivom maniru, vlak su videom najavili Stihomir i Gagara iz popularne sarajevske hip hop grupe Helem Nejse.

Karte su puštene u prodaju u ponedjeljak 3. rujna, a dostupne su na blagajni Željezničke stanice u Sarajevu. S obzirom na dobru prodaju karata do sada i blizinu datuma natjceanja na Starom mostu, putnicima se preporučuje da pravovremeno osiguraju karte.

Cijena povratne karte iznosi 19,40 KM. Karta je besplatna za djecu do četiri godine (bez sjedećeg mjesta). Za djecu starosti od 4 do 12 godina cijena karte je 13 KM, a u ponudi je i Family paket: karte za dvoje roditelja (ili dvije odrasle osobe) i dvoje djece 4 do 12 godina koštaju ukupno 42,80 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close