“Nektar Ok Fest”

Veličanstvenim nastupom Josipe Lisac počela priča “Nektar Ok Festa”

Lifestyle / Flash | 01. 07. 2017. u 14:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi dan “Nektar Ok Festa” okupio je regionalne zvijezde koje su oduševile posjetitelje ove manifestacije.

Festival je otvoren nastupom Nebs Jacka i G. Edda na “OK Summer Stage”. Prve zvuke elektronske glazbe ljubitelji ovih ritmova dočekali su rasplesani u bazenu koji je uvršten na mapu najvećih prirodnih bazena u Europi.

DJ-evi su se na ovoj bini smjenjivali sve do 18 sati, a u međuvremenu je počela žurka u kampu na “OK Stage” nastupima “Justin’s Johnson”, a potom i “Straight Jackin”-a.

Predgrupa na glavnoj bini “Maljčiki” – tribute band “Novi talas” zagrijala je publiku za nastup popularne beogradske rege grupe “Del Arno Band”. Glavna zvijezda prve večeri festival bila je jedinstvena Josipa Lisac, hrvatska pevačica, koja je zbog svog pristupa glazbi na daleko poznata I priznata, ne samo u regiji, već i šire. Smjenjivali su se brojni hitovi “Magla”, “Tisuću razloga” , čije je stihove publika ponavljala s oduševljenjem.

Izlazak na binu regionalno poznatog benda “Disciplina kičme”, bio je pravi glazbeni začin večeri, a Koja je za ovu priliku priredio “festivalski set – listu hitova”, koja se razlikovao od uobičajenih koncertnih, priopćeno je.

Žurku, koja je trajala do ranih jutarnjih sati, na After Party-ju, na “OK Stage”, nastavio je Coyote.
Ljubitelji sedme umjetnosti mogli su da uživaju na “OK Cinema Stage”-u uz film “Sing Street”.

Večeras nastupaju TBF, “Van Gogh” i “Psihomodo Pop”. Kao i uvijek najbolja zabava rezervirana je za “OK kamp” i “OK stage” na kojem će nastupiti “Kanda, Kodža i Nebojša” i “E-Play”. Na “Summer stage-u” publiku će zabavljati Ralon Brancin, a za after party u „OK Stage“-u bit će zadužen „Banana zvuk” (Luka “TBF”).

Ljubitelji filmske umjetnosti uživaće u „OK cinema“ zoni, koja se i ove godine realizuje u suradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, u okviru koje će večeras biti prikazan fim “Tour de France”.

Kopirati
Drag cursor here to close