Magazin

Vedrina broj 7 dostupna čitateljima - besplatno

Lifestyle / Flash | 31. 10. 2014. u 06:39 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedmo izdanje magazina Vedrina objavljeno je ovih dana u Mostaru.

Svoje, kako uredništvo kaže, zlatno izdanje žele posvetiti svojim čitateljima koji potpuno besplatno mogu preuzeti magazin na nekoliko lokacija u Mostaru, ili ako zatraže, mogu ga dobiti na kućnu adresu.

Potrebno je javiti se uredništvu na e-mail [email protected] kako bi ste se informirali o načinu i mjestu preuzimanja magazina.

Najveći dio magazina posvećen je kreativcima koji su se javili na foto-natječaj za najljepšu jesenju fotografiju magazina. Magazin se i dalje bavi ekološkim temama, pa tako donose razgovor s prvom ekoinženjerkom u BiH.

Tu je i ekskluzivna reportaža iz trenutačno najvećeg hita u arheološkom svijetu - drevnoga grada Amfipolisa sa sjevera Grčke.

Putovali su i oko svijeta s učenicima UWC-a iz Mostara. Predstavili su i mladog aroma-fitoterapeuta koji ih je ugostio u svom čarobnom svijetu hercegovačkog bilja i prirodne kozmetike.

Najnoviji broj donosi tekst koji će vas razbuditi i naučiti kako ispravno trčati i dovesti svoje tijelo u željenu formu. Saznat ćete kojih je to 12 vrsta hrane jako nezdravo, a mislili ste kako su to zdrave namirnice.

Uredništvo Vedrine kaže kako je njihov gastronomsko-hedonistički tim za čitatelje osmislio recept za jedinstveno kuhano vino.

U redovitoj rubrici o ekološkim automobilima pišu o automobilu koji za pogon korišti zrak. Putovali su i u vječni grad Rim te kroz fotoreportažu daju ideje kako i vi jednostavno i bez previše troškova možete otputovati na lijepe destinacije.

Kako stoji u uvodniku magazina: U ovome broju Vas želimo potaknuti da sami sebi stvorite unutarnju vedrinu, čak i kad je vani hladno i tmurno.

Kopirati
Drag cursor here to close