Ničim prskano

Večeras predstavljanje Tokmak piva

Najavljeno je kako će se događaj održati bez obzira na vremenske (ne)prilike koje će, čini se, ipak ići u korist svim ljubiteljima piva i dobre zabave.
Lifestyle / Flash | 22. 05. 2019. u 13:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cooltura Craft pivovara u suradnji s eroGAGom večeras predstavlja domaće craft pivo zanimljivog naziva – Tokmak!

Iako sam naziv, prema eroGAG rječniku, označa intelektualno nevinu osobu, organizatori s 99% sigurnošću garantiraju da ovo domaće pivo neće utjecati na vašu inteligenciju.

Za dobar glazbeni provod bit će zadužen Duo Evergreen, koji će svirati  domaći i strani pop i rock te mostarski virtuoz na saksofonu poznat kao  Sax It Up! Naravno, ni ovaj događaj ne može proći bez prvog glasa  Mostara – Borisa Čerkuča, koji će vas voditi kroz večernji program.

Svi posjetitelji će, uz ohlađenu pivu, temu za razgovor moći potražiti i u eroGAG rječnicima koji će im biti pri ruci, a samim dolaskom na  događaj će sudjelovati i u humanitarnom dijelu projekta s obzirom da će prihod od pive biti proslijeđen onim najpotrebnijima.

Za pivo su nam još rekli da je pravo domaće uz pokoji njemački sastojak  te da nije ničim prskano.

Najavljeno je kako će se događaj održati bez obzira na vremenske (ne)prilike koje će, čini se, ipak ići u korist svim ljubiteljima piva i dobre zabave.

Predstavljanje će se održati večeras u i ispred Puba Beer, ti i ja  (Tržni centar Orca) s početkom u 20:30.

Kopirati
Drag cursor here to close