Nastup

Večer Filipa Andronika u Mostaru

Lifestyle / Flash | 10. 02. 2016. u 07:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostar se ponovno vraća stand up komedija, a gost će biti Filip Andronik, koji će na sceni OKC 'Abrašević' nastupiti 13. veljače od 20:30 sati. Cijena ulaznice je 5 KM, dok je za studente uz index 3 KM.

Filip Andronik dolazi iz Sarajeva gdje se bavi crtanjem stripova i stand up komedijom. Autor je dvije samostalne stand up predstave (one man show): ’Ebemu život (2011.) i Striper (2013.).

Sa svojim autorskim materijalom sudjelovao je u predstavama sa glumcima/komičarima, organizirao i vodio večeri otvorenog mikrofona i natjecanja komičara amatera. Nastupao je na festivalima stand up komedije u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.

Filip Andronik dolazi nastupati kao bosanskohercegovački profesionalni striper. On naime crta stripove. Iako je uspješan u tom poslu, priznaje da ga je crtanje iskvarilo kada su u pitanju žene. Reći da se Filip pred djevojkom izgubi kao burek u svemiru značilo bi podcjeniti situaciju.

Također, Sarajlija Filip Andronik, za sebe voli reći da se bavi najneprofitabilnijim poslom u državi, odmah iza prosvjetnih radnika - crtanjem stripova.

Neke od svojih ideja za stripove odlučio je ispričati publici uživo i tako je krenula njegova karijera stand-up komičara. Bavi se i političkim aktivizmom zalažući se za zakon po kojem vrijeme provedeno u kavani treba ući u radni staž.

Kopirati
Drag cursor here to close