Kim & Kanye

Uz pomoć surogat majke, Kim Kardashian dobiva blizance

Lifestyle / Flash | 14. 07. 2017. u 17:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kim Kardashian (36) želi još djece, a ako je vjerovati 'sveznalicama' na sceni, ona i njezin suprug Kanye West (39) očekuju blizance, i to uz pomoć surogat majke.

Oni imaju već dvoje djece, kćerkicu North (4) i sinčića Sainta (1), a u vrijeme svoje trudnoće Kim je navodno imala komplikacija pa bi par sad najradije do još djece došao posredstvom druge žene.

Hollywood Life saznaje da je ''iznajmljena majka'' već trudna i još k tomu nosi dvojke!

National Enquirer piše kako je Kim neimenovanoj ženi koja će roditi njezinu djecu propisala strogi jelovnik, uz isključivo zdrave i biološki uzgojene namirnice, bez prostih ugljičnih hidrata i slične svakodnevne hrane ''običnoga puka''.

Kako bi se plodovi u njezinoj utrobi razvijali u što boljem okružju, propisano joj je da miruje, uživa i opuštenoj atmosferi i sluša odgovarajuću glazbu, a Kim preferira da to najčešće bude Chopin. Ništa od hip hop pjesama, jer se u njima, kao što znademo, psuje na sva zvona.

Kim & Kanye žele da se njihova djeca što kultiviranije razvijaju pa je ženi koja ih nosi sugerirano da uči kineski jezik za vrijeme trudnoće, jer to će stimulirati fetalni mozak.

Kopirati
Drag cursor here to close